Σάλμα Χάγιεκ: Eυχήθηκε στην Πενέλοπε Κρουζ ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2021

Κάτι που αρχικά έδειχνε αθώο, προκάλεσε την οργή των χρηστών του Instagram.

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η λογική, ότι αν δεν ανέβει κάτι στο Instagram, πάει να πει ότι δεν έχει γίνει ποτέ. Έξοδοι, γάμοι, συνατήσεις, ταξίδια, όλα πάιρνουν σάρκα και οστά μετά το upload, ακόμα κι αν εσύ προσπαθείς να πείσεις τον περίγυρό σου ότι πέρασες υπέροχα, και ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν ανέβασες κάτι.

Κάπως έτσι πηγαίνει και με τις ευχές γενεθλίων. Οι φίλοι του εορτάζοντα θα του ευχηθούν μέσα από κοινές φωτογραφίες στο Instagram, ακόμα και αν η φυσική απόσταση που χωρίζει τα δύο αυτά άτομα, δεν είναι παρά λίγα βήματα.

Οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο, είναι ολοφάνερο ότι έχουν ενστερνιστεί αυτού του είδους τις ευχές, καθώς αρκετά συχνά εύχονται σε κάποιον άλλο εξίσου διάσημο, με τις ευχές στη συνέχεια να αναπαράγονται από τα sites και να γίνονται αυτό που λέμε, viral.

Tη μέθοδο αυτή ακολούθησε και η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία θέλησε να ευχηθεί με καθυστέρηση μιας μέρας, στην καλή της φίλη Πενέλοπε Κρουζ. Ανέβασε λοιπόν ένα κολάζ, με την ίδια αλλά και την εορτάζουσα να φορούν λευκές σέξι ενδυμασίες και έγραψε: «Οι γυναίκες στα λευκά ακόμα γιορτάζουν την Πενέλοπε Κρουζ που είχε χθες γενέθλια»!

Και ενώ η κίνηση αυτή της Σάλμα, έγινε με τις καλύτερες των προθέσεων, η άποψη των ακολούθων της δεν ήταν η ίδια. Αφενός της άσκησαν αρνητική κριτική για το γεγονός ότι ξέχασε τα γενέθλια της φίλης της με αποτέλεσμα να της ευχηθεί μία μέρα μετά – αυτά συμβαίνουν ωστόσο – και αφετέρου, ιδιαίτερα αρνητικά σχολιάστηκε η προκλητική φωτογραφία της Σάλμα, σε σημείο που κανένας δεν έδινε σημασία στην Πενέλοπε.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η Σάλμα ταράχτηκε από την αρχνητική κριτική ή αν η Πενέλοπε παρεξηγήθηκε με τη φίλη της, αλλά είναι νόμος, ότι όταν θέλεις να ευχηθείς σε κάποιον, αφενός τον βάζεις στο επίκεντρο και αφετέρου επιλέγεις την καλύτερή του φωτογραφία.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved