Αντιδράσεις για το φλερτ του Μάθιου Πέρι με 19χρονη – «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»

POP UP TEAM
/
9 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η δημοσιοποίηση βίντεο μεσήλικων σταρ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μάθιου Πέρι, από νεαρές που έχουν γνωρίσει μέσω dating app έχει διχάσει τα social media – Έχουν δίκιο που ποστάρουν τα κλιπ ή είναι κάποιου είδους… bullying;

Ο Μάθιου Πέρι είναι ο δεύτερος μεσήλικος σελέμπριτι μέσα σε μια εβδομάδα που αποκαλύπτεται ότι έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για dating «Raya», προκειμένου να συζητήσει και να φλερτάρει με αρκετά νεότερες γυναίκες. Λίγα 24ωρα αφότου έκανε τον γύρο του διαδικτύο ένα βίντεο που έδειχνε τον 48χρονο Μπεν Άφλεκ να διαβεβαιώνει μια νεαρή ύπαρξη ότι είναι όντως… ο εαυτός του (αφού τον απέρριψε νομίζοντας πως το προφίλ του ήταν ψεύτικο) ένα ακόμη κλιπ έγινε viral στα social media.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί μέσω Facetime με μια 19χρονη κοπέλα, με την οποία είχε προηγουμένως γίνει match στην εφαρμογή.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από την ίδια την κοπέλα, που ονομάζεται Κέιτ Χάραλσον.

Η Χάραλσον ισχυρίζεται ότι η επαφή της με τον Πέρι έγινε μέσω της υπηρεσίας dating τον Μάιο του περασμένου έτους, το διάστημα που ο σταρ φημολογούνταν ότι είχε χωρίσει για ένα σύντομο διάστημα από την τότε φιλενάδα και μετέπειτα μνηστή του, την 29χρονη Μόλι Χέρβιτζ. Στη λεζάντα του βίντεό της (που στη συνέχεια διέγραψε) η Χάραλσον γράφει:

«Όταν γίνεσαι match για πλάκα με τον Μάθιου Πέρι σε ένα dating app και μετά σε καλεί μέσω facetime για να παίξετε τις 20 ερωτήσεις».

tik tok mathiou peri

Στο κλιπ διάρκειας 16 δευτερολέπτων, ο Πέρι εμφανίζεται να ρωτά χαμογελαστός τη νεαρή κοπέλα «Το συνηθίζεις να παίζεις τόσο πολύ με τα μαλλια σου;», ενώ η ίδια απαντάει «Φαντάζομαι πως ναι».

http://youtu.be/n-klXiVGZhU

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved