“Friends”: Πόσα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές για κάθε επεισόδιο και πόσα από τις επαναλήψεις;

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ποιος πρωταγωνιστής έκανε τη μεγαλύτερη περιουσία;
Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς ‘Τα Φιλαράκια’ είναι ταλαντούχοι, δούλεψαν πολύ και κατάφεραν να απογειώσουν τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν. Για αυτό και ο μισθός τους από σεζόν σε σεζόν αυξανόταν όσο και η φήμη τους και η δημοτικότητα της σειράς.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 1994 και τέλειωσε το 2004 με τους Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer να έχουν φτιάξει μια περιουσία αλλά και μια επιτυχημένη καριέρα με κάποιους να περνούν από την μικρή στη μεγάλη οθόνη και να κατακτούν και το Hollywood.

Πόσα χρήματα παίρνουν από τις επαναλήψεις;
Μπορεί όλοι οι πρωταγωνιστές να έχουν εμφανιστεί σε πολλές σειρές και ταινίες, όμως τα Φιλαράκια, για κάποιους από αυτούς, ίσως παραμένει η πιο επικερδείς δουλειά τους. Κι ενώ η σειρά έχει τελειώσει εδώ και 17 χρόνια, εξακολουθεί να προβάλλεται σε επαναλήψεις σε πολλές χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το στούντιο Warner Brothers εξακολουθεί να έχει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου κάθε χρόνο, με κάποια από αυτά να πηγαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηθοποιών. Κάθε πρωταγωνιστής παίρνει το 2% του ποσού, βγάζοντας μόνο από τις επαναλήψεις 20 εκατομμύρια τον χρόνο, ποσό που δύσκολα βγάζει κάποιος δουλεύοντας μια ζωή.

Πόσα έβγαζε ο κάθε πρωταγωνιστής σε κάθε επεισόδιο;
Όταν η σειρά ήταν στις μεγάλες δόξες του πολλά είχαν γραφτεί για τους μισθούς των πρωταγωνιστών. Η αλήθεια είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι όσο πιο δημοφιλής ήταν η σειρά τόσο πιο πολλά χρήματα έπαιρναν, με αποτέλεσμα στις τελευταίες σεζόν οι ηθοποιοί να αμείβονται με υπέρογκα ποσά.

Στην αρχή της σειράς και οι πέντε ηθοποιοί αμείβονταν με 22,500 δολάρια για κάθε επεισόδιο ενώ οι μισθοί τους άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά μετά την τρίτη σεζόν της σειράς. Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer- ως το κεντρικό ενδιαφέρον της πλοκής αλλά και των fans- έπαιρναν λίγο περισσότερα από τους άλλους. Έτσι στην τρίτη αμείβονταν με 75 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο, στην τέταρτη με 85 χιλιάδες, στην πέμπτη με 100 χιλιάδες και στην έκτη με 125 χιλιάδες δολάρια. Η μεγάλη ανατροπή έγινε από την έκτη στην έβδομη σεζόν όταν άρχισαν να αμείβονται με 750 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο ενώ στις τελευταίες δύο σεζόν κάθε ηθοποιός έβγαζε περίπου 1 εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο.

Ποιος από τα Φιλαράκια έκανε την μεγαλύτερη περιουσία;
Η Jennifer Aniston φαίνεται ότι είναι αυτή που εξαργύρωσε περισσότερο από τους άλλους την επιτυχία του ρόλου της ως Rachel στα Φιλαράκια. Η ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων, όχι φυσικά μόνο από τη δουλειά της στα Φιλαράκια αλλά και από τις υπόλοιπες ταινίες που έχει κάνει αλλά και τις συνεργασίες της με εταιρείες όπως η Aveeno και η Smart Water.

Η Courteney Cox έχει περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων από τη δουλειά της ως ηθοποιός, στο Cougar Town, το Dirt αλλά και τις ταινίες Scream, καθώς και από τις διαφημίσεις και τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες, όπως η Pantene.

Ο Matthew Perry έχει περιουσία 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Εξακολουθεί να εμφανίζεται σε σειρές και ταινίες αλλά πλέον τα έσοδά του είναι κυρίως από τα ακίνητα που διαχειρίζεται, αφού συνηθίζει να αγοράζει σπίτι και να τα πουλάει με κέρδος πολλών εκατομμυρίων.

Ο David Schwimmer έχει περιουσία 100 εκατομμυρίων αλλά δεν εργάζεται όσο οι συνάδελφοί του. Ο ηθοποιός μάλιστα 21 χρόνια μετά την επιτυχία του στα Φιλαράκια, εμφανίστηκε ως Robert Kardashian στο The People v.O.J.Simpson και κέρδισε ακόμα μια υποψηφιότητα για Emmy.

Η Lisa Kudrow έχει περιουσία 90 εκατομμυρίων δολαρίων και μετά την Φοίβη την θυμόμαστε σε αρκετούς και διαφορετικούς ρόλους. Εκτός από το πιο πρόσφατο Comeback, η ηθοποιός έδειξε το ταλέντο της και στη μεγάλη οθόνη.

Ο Matt LeBlanc έχει περιουσία 80 εκατομμυρίων δολαρίων και μετά τα Φιλαράκια έκανε τις περισσότερες τηλεοπτικές σειρές από όλους τους συμπρωταγωνιστές του. Μετά το Friends, έπαιξε ξανά τον Joey Tribbiani στο ‘Joey’ για δύο σεζόν, ενώ πρωταγωνίστησε και στο νMan with a Plan για τέσσερις σεζόν.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved