Νέες μπάρες δημητριακών Digestive Bars «Με Ξηρούς Καρπούς» από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

POP UP TEAM
/
22 Νοεμβρίου, 2021

Η οικογένεια των Digestive Bars της εταιρείας Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. μεγαλώνει και υποδέχεται τη νέα σειρά «Με Ξηρούς Καρπούς», σε δύο ακαταμάχητες γεύσεις που θα λατρέψεις.

Προσεκτικά επιλεγμένα φιστίκια και φιστικοβούτυρο, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση και την υψηλή διατροφική τους αξία, ενώνονται με τα δημητριακά ολικής άλεσης, το θρεπτικό μπισκότο Digestive  και την βελούδινη γεύση της σοκολάτας γάλακτος σε μία μπάρα που θα σε καθηλώσει γευστικά.  

Αυτή είναι η νέα Digestive Bar Παπαδοπούλου με φιστίκια, φιστικοβούτυρο και σοκολάτα γάλακτος, ένα σνακ ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η νέα σειρά Digestive Bars Παπαδοπούλου «Με Ξηρούς Καρπούς» σου συστήνει και το δεύτερο μέλος της, την Digestive Bar με αμύγδαλα, φουντούκια και μέλι.

Έναν κλασσικό, γευστικό συνδυασμό  που παντρεύει τους θρεπτικούς ξηρούς καρπούς, το αγνό μέλι και τα δημητριακά ολικής άλεσης που αποτελούν πηγή φυτικών ινών, με κομμάτια από το αγαπημένο μπισκότο Digestive.

Συνοψίζοντας, ένα είναι βέβαιο … όποια μπάρα δημητριακών Digestive Bars «Με Ξηρούς Καρπούς» κι αν επιλέξεις, θα απολαύσεις ένα μοναδικό snack on the go! Γιατί οι νέες  Digestive Bars Παπαδοπούλου «Με Ξηρούς Καρπούς» δημιουργήθηκαν για εσένα που αναζητάς τη διατροφική αξία των ξηρών καρπών και των δημητριακών ολικής άλεσης σε απόλυτη ισορροπία με τη γεύση των μπισκότων Digestive!

Ανακάλυψε τους 2 νέους γευστικούς συνδυασμούς της σειράς Digestive Bars «Με Ξηρούς Καρπούς», αλλά και όποια άλλη μπάρα δημητριακών Digestive Bar Παπαδοπούλου και απόλαυσε ένα απόλυτα υγιεινό και θρεπτικό snack, κάθε ώρα της ημέρας!

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 99 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Απασχολεί περισσότερα από 1.500 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε 61 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://www.papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες  που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να  επισκεφτείτε το: https://www.papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved