Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη και αντιμετωπίζω τις συνέπειες»

POP UP TEAM
/
14 Δεκεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Την πρώτη του δήλωση για τις κατηγορίες περί «εκδικητικού πορνό» που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Συγγνώμη ζήτησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την πρώην κοπέλα του, της οποίας ανάρτησε προσωπικές στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, σε μία πρώτη αντίδραση μετά τις καταγγελίες για revenge porn. 

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που δεν το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως», αναφέρει αρχικά και πρόσθεσε:

«Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία» ενώ ξεκαθαρίζει πως κανείς από τους συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» δεν το γνώριζε.

«Ζητώ συγγνώμη από τους συνεργάτες μου στο Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή, θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση», ανέφερε.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved