Η πρώην σύντροφός του Μάθιου Πέρι, υποψιάζεται ότι ο ηθοποιός είχε υποτροπιάσει πριν από τον θάνατό του

matthew perry @instagram Official
POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι στις 28 Οκτωβρίου.

Ο σταρ του Χόλιγουντ είχε αγαπηθεί μέσα από τον ρόλο του «Τσάντλερ» στη θρυλική κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», με τον θάνατό του να συνταράσσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς.

Ο Μάθιου Πέρι στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον Γολγοθά που είχε ζήσει και τους αγώνες που είχε δώσει εξαιτίας του εθισμού του. Τώρα, η πρώην σύντροφός του Kayti Edwards εικάζει ότι ο Πέρι μπορεί να είχε υποτροπιάσει, κάτι που μπορεί να είχε οδηγήσει και στον θάνατό του.

«Ξέρω τον Μάθιου και ξέρω ότι δεν θα είχε απλώς πνιγεί», είπε η Edwards στη βρετανική Sun σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο. «Νομίζω ότι μπορεί να είχε πάρει χάπια μέσα στην εβδομάδα, κάτι που μπορεί να είχε οδηγήσει σε αυτό».

Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι έβγαινε για λίγο καιρό με τον Πέρι το 2006, αφού γνωρίστηκαν σε μία συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Ισχυρίζεται επίσης ότι παρέμειναν κοντά και μετά τη λήξη της σχέσης τους και ότι εργάστηκε ακόμη και ως βοηθός του το 2011.

Στις 28 Οκτωβρίου ο Πέρι βρέθηκε νεκρός από πνιγμό στο τζακούζι του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Παρά το γεγονός πως οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν αρνητικές σε φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη, η πρώην σύντροφος του ηθοποιού αισθάνεται ότι κάτι δεν κολλάει σχετικά με τις λεπτομέρειες του θανάτου.

«Είπαν ότι δεν υπήρχαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα στο σημείο, κάτι που δεν με εκπλήσσει, γιατί δεν άφηνε τα ναρκωτικά σε κοινή θέα», είπε η γυναίκα. Στο σπίτι του Πέρι δεν βρέθηκαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες παρά μόνο μερικά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

«Ήταν παρανοϊκός και θα τα έπαιρνε όλα, για να μην υπάρχουν στοιχεία και μετά έβγαινε έξω για περισσότερα όταν ήταν έτοιμος».

Η Edwards δηλώνει πως στην τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού υπάρχουν ενδείξεις πως είχε υποτροπιάσει. Η τελευταία ανάρτηση του κωμικού στο Instagram, που δημοσιεύθηκε πέντε ημέρες πριν από τον θάνατό του, ήταν μια φωτογραφία του στο τζακούζι με τη λεζάντα, «Ω, τόσο ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman».

Το γεγονός πως ο ηθοποιός είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη «Mattman», σύμφωνα με την πρώην του Πέρι είναι ένδειξη ότι έκανε ξανά χρήση ναρκωτικών. «Αυτό το πράγμα με τον «Mattman» δεν ήταν κάτι που έκανε όταν ήταν νηφάλιος. Ο «Mattman» έβγαινε όταν δεν ήταν νηφάλιος και ένιωθε κάπως ανίκητος», ισχυρίστηκε η Edwards. Μάλιστα, εξήγησε ότι όταν ήταν παρούσα σε περιστατικό που ο Πέρι ήταν υπό την επήρεια και προσπαθούσε να τον αποθαρρύνει να κάνει άλλα ναρκωτικά εκείνος θα της απαντούσε «Όχι, είμαι ο Mattman».

Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού ανέφερε ακόμα, πως ο ηθοποιός είχε μία έλξη προς το νερό όταν έπινε αλκοόλ ή έκανε ναρκωτικά και θυμήθηκε και ένα περιστατικό όπου ένας γείτονάς του, είχε βρει στην πισίνα του τον Πέρι γυμνό και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved