Netflix and Chill mode on! Τέσσερεις ταινίες να δεις το ΣΚ

©unsplash/Mollie Sivaram
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
11 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η θερμοκρασία επιτέλους πέφτει σιγά σιγά και τα πλάνα μας αρχίζουν να περιορίζονται στο σπίτι. Εάν είσαι κι εσύ φαν του cosy σπιτιού σου ξέρω ότι ήδη ψάχνεις τι ταινίες θα παρακολουθήσεις. Ετοίμασε ζεστό τσάι, έστω κρασί, snacks, ετοίμασε την κουβέρτα σου και πάτα play στο Netflix

The Killer

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Arliss Howard, Kerry O’Maley, Sala Baker, Sophie Charlotte και Charles Parnell

Σκηνοθεσία: David Fincher 

The Hunger Games

Οι Αγώνες Πείνας είναι μια ταινία δράσης, επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σούζαν Κόλινς. Ακολουθεί την Κάτνις Έβερντιν, η οποία εθελοντικά παίρνει τη θέση της μικρότερης αδελφής της σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης.

Ηθοποιοί : Τζένιφερ Λόρενς, Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Σκηνοθεσία : Γκάρι Ρος

Wingwoman

 Έχοντας κουραστεί να ζει κυνηγημένη, μια επαγγελματίας κλέφτρα αποφασίζει να αποσυρθεί — αφού πρώτα κάνει μια τελευταία δουλειά με τη συνεργό της και μια νέα οδηγό.

Ηθοποιοί: Αντέλ Εξαρχόπουλος, Μελανί Λοράν, Μανόν Μπρες

Σκηνοθεσία: Μέλανι Λοράν

Step Up

Υπόθεση: Όσο ο ταραχοποιός και χορευτής του δρόμου Tyler Gage εκτελεί κοινωφελή εργασία σε ένα ιδιωτικό σχολείο με κύρος, ανακαλύπτει το ταλέντο του στον χορό, καθώς συναντάει και ερωτεύεται μία από τις μπαλαρίνες του σχολείου.

Ηθοποιοί: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζίνα Ντιούαν

Σκηνοθεσία: Τρις Σι

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved