Τι κρίμα, Πέθανε στα 54 του o Matthew Perry(Chandler) από τα «Φιλαράκια»

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στον τόπο θανάτου του Matthew Perry δε βρέθηκαν ναρκωτικά ούτε υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «φιλαράκια»«, Matthew Perry βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας. Ήταν 54 ετών.

Οι αρχές έφτασαν περίπου στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του, όπου βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στον τόπο του θανάτου του, δήλωσαν οι αστυνομικές Αρχές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τις πηγές της αστυνομίας.

Οι ντετέκτιβ ληστείας-ανθρωποκτονιών του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες ερευνούν τον θάνατο. Η αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί αργότερα από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανακοίνωσε της προς τους Times η Warner Bros Television Group, η οποία είναι παραγωγός του «Friends».

«Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και ένα ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας του Warner Bros Television Group. Ο αντίκτυπος της κωμικής του ιδιοφυΐας έγινε αισθητός σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων. Είναι μια μέρα που ραγίζει καρδιές και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

«Είμαστε απίστευτα θλιμμένοι από τον πρώιμο θάνατο του Matthew Perry», ανέφερε το NBC, το οποίο πρόβαλε τη σειρά και για τις 10 σεζόν, σε δήλωση προς τους Times του Λος Αντζελες είπε: «Έδωσε τόση χαρά σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό του συγχρονισμό και το ειρωνικό του πνεύμα. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από αμέτρητες γενιές».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved