14 τραγικοί θάνατοι από τη σειρά Friends

©tiktok
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
6 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τα «Φιλαράκια» είναι εδώ και πολύ καιρό η σειρά που όλοι παρακολουθούμε ξανά και ξανά από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της.

Αυτοί οι 6 ιδιόρρυθμοι τύποι πρωτοεμφανίστηκαν στις οθόνες μας το 1994 και για μια ολόκληρη δεκαετία το κοινό μεγάλωνε και ταυτιζόταν μαζί τους δημιουργώντας δεσμούς με τους χαρακτήρες, οι οποίοι συνεχίστηκαν ακόμα κι όταν σταμάτησε η σειρά το 2004.

Ακόμα και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες που πλαισίωναν τους πρωταγωνιστές διαδραμάτιζαν ο καθένας τον δικό του ρόλο και δυστυχώς 13 από αυτούς δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους 14 όταν «έφυγε» ο Μάθιου Πέρι.

Ένας χρήστης του Tik Tok μοιράστηκε τη λίστα όλων όσων έχουν φύγει από τη ζωή.

Η λίστα ξεκινάει από τον Ron Liebman που έπαιξε τον ξεκαρδιστικά «ζοχάδα» πατέρα της Rachel Green, Dr Leonard Green, ο οποίος δυστυχώς πέθανε από επιπλοκές πνευμονίας το 2019.

Ακολούθησε ο Ρον Γκλας που έπαιξε τον Ράσελ, τον δικηγόρο διαζυγίων του Ρος Γκέλερ, ο οποίος πέθανε το 2016 από «άγνωστη αιτία».

Τρίτη στη λίστα ήταν η Audra Lindley που έκανε το κοινό να την αγαπήσει τον χαρακτήρα της ως Frances, τη γιαγιά της Phoebe Buffet που πέρασε το 1997 από λευχαιμία.

Η λύστα συνεχίστηκε με τον Stan Kirsch που υποδύθηκε το αγόρι της Monica Geller, Young Ethan, έπειτα με τον Max Wright που έπαιζε τον πρώην διευθυντή της Central Perk Terry και τον Joel Beeson που επιλέχτηκε ως Todd the Hombre Man που τσακώθηκε με τον Joey Tribbiani σε ένα πολυκατάστημα, τονFred Willard, ο οποίος έπαιξε τον σύντομο ρόλο Dean Lipson, διευθυντή ζωολογικού κήπου, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή.

Ενώ όλοι οι χαρακτήρες της λίστας αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίστηκαν μόνο σε λίγα επεισόδια κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν της σειράς.

Επιπλέον από τη ζωή έχει φύγει ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο οποίος υποδύθηκε τον αξιαγάπητο Γκανθερ που ήταν σφοδρά ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ, πέθανε το 2021 εξαιτίας προχωρημένου καρκίνου του προστάτη. Ο αγαπημένος σε όλους συντηρητής της πολυκατοικίας, ο κύριος Treeger που έπαιξε ο Mike Hagerty πέθανε μόλις φέτος λόγω αρνητικής αντίδρασης σε ένα αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας λοίμωξης στα πόδια.

Τέλος, ο θάνατος που μας πόνεσε όλους λίγο παραπάνω ήταν εκείνος του Μάθιου Πέρι ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πνιγμό στο τζακούζι του εξαιτίας ανακοπής. Ο Τσάντλερ που όλοι αγαπήσαμε με τα αστεία του συγκλόνισε τον πλανήτη με τον χαμό του και τα Φιλαράκια δεν θα είναι ποτέ τα ίδια.

 399802233 726729196137783 4633835602240693804 n 1

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved