Νέες αποκαλύψεις για τον Μάθιου Πέρι: Έβρισκε γυναίκες από εφαρμογές και τις έβαζε αν του φέρνουν χάπια

©Instagram/@mattyperry4
POP UP TEAM
/
30 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο εθισμός του Μάθιου Πέρι στις ναρκωτικές ουσίες και τα παυσίπονα είναι γνωστός. Ο ηθοποιός ισχυριζόταν πως έχει καθαρίσει εντελώς και μάλιστα συχνά πυκνά μιλούσε για την προσπάθειά του να απεξαρτηθεί στην τηλεόραση αλλά και στο βιβλίο του. Είχε φτάσει στο σημείο να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ή 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος πίσω από τον θάνατό του. Ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» άφησε την τελευταία του πνοή, στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Αν και για χρόνια υποστήριζε ότι «είχε καθαρίσει» από τις ουσίες, τελικά αποδείχθηκε πως ο Μάθιου Πέρι, δεν έκανε ποτέ «διάλειμμα» από τις καταχρήσεις.

Ακόμα κι όταν η νοσηλευτική ομάδα που ήταν δίπλα του, τον είχε σε 24ωρη παρακολούθηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να τον αποτρέψει από το να καταφύγει ξανά σε ουσίες, εκείνος βρήκε τρόπο μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής, να τις εξασφαλίσει.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσω της εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος “δικτύου” από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστηρίζει η πηγή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε “μπορείς να μου φέρεις κάτι;”. Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved