Βραβεία Grammy 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σαρώνει η Taylor Swift

©unsplash
POP UP TEAM
/
13 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024 την Παρασκευή 10/11 και, όπως έγινε γνωστό, η Taylor Swift σάρωσε τις υποψηφιότητες.

Η διάσημη τραγουδίστρια κέρδισε συγκεκριμένα επτά υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερης Ποπ Ερμηνείας, ξεπερνώντας τους Paul McCartney και Lionel Richie που ισοβαθμούν με έξι ο καθένας. 

Η Taylor Swift  προτάθηκε κυρίως για το διάσημο άλμπουμ της Midnights, καθώς και για το σινγκλ της Anti-Hero, το οποίο έλαβε μερικές από τις καλύτερες κριτικές της καριέρας της. Άλλοι υποψήφιοι για το τραγούδι της χρονιάς είναι η Lana Del Rey και η Dua Lipa.

Στη λίστα βρέθηκαν επίσης οι Jon Batiste, Boygenius, Miley Cyrus, Billie Eilish, Victoria Monet, Olivia Rodrigo, Taylor Swift και SZA.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν πιο δύσκολο για τους καλλιτέχνες να μπουν στη λίστα των βραβείων Grammy φέτος, λόγω των νέων κανόνων. Συγκεκριμένα, ο διοργανωτές μείωσαν τον αριθμό των διαθέσιμων υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία από 10 σε 8.

Η τελετή των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το CBS και την υπηρεσία συνεχούς ροής Paramount+.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved