Τάσος Δούσης για Τουρισμό: Αυτό το κύμα No Mykonos εύκολα θα γίνει No Greece αν δεν προσέξουμε

@Instagram tasosdousis
POP UP TEAM
/
21 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τάσος Δούσης, ο γνωστός δημοσιογράφος που παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Εικόνες στο open, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, καθώς οι ξενοδόχοι της Μεσσηνίας εξέδωσαν ανακοίνωση για το πόσο δυσαρεστημένοι είναι από τις συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο τους.

Με ένα story στο Instagram, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε πως ο τουρισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε:

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μύκονος και Σαντορίνη «τρέχουν» -50%…Για όσους βιαστούν να πανηγυρίσουν και να πουν καλά να πάθουν να ενημερώσω ότι σε αυτά τα νησιά υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες και δουλεύουν χιλιάδες απλοί εργαζόμενοι με σεζόν.

Να πω επίσης πως αυτό το κύμα No Mykonos εύκολα θα γίνει No Greece αν δεν προσέξουμε. Η Ελλάδα πρέπει να προστατέψει την πηγή εθνικού πλούτου που είναι ο τουρισμός.

Πρέπει να βάλει φρένο στην αυθαιρεσία (ό,τι βλέπαμε στην Μύκονο τα χειρότερα συμβαίνουν στην Ίο), πρέπει να βάλει φρένο στις πρακτικές αλητείας και αισχροκέρδειας (αυτά τα «χρυσά» καλαμαράκια στην Μύκονο τα πληρώνουμε 4 χρόνια), πρέπει να σταματήσει την μαφία που κάνει κουμάντο σε Μύκονο, Σαντορίνη και τώρα στην Αθήνα!

Κλέβουμε τους τουρίστες ΠΑΝΤΟΥ: στα ταξί, στους λογαριασμούς, μέσα στα ξενοδοχεία τους, μαγαζιά στην Αθήνα έχουν κατάλογο ΜΟΝΟ για τουρίστες! Επώνυμοι που μας αγάπησαν τώρα μας μισούν και μας βρίζουν γιατί απλά τους κλέψαμε στον λογαριασμό ή μπουκάραμε στην βίλα τους, π.χ. Gigi Hadid και το tweet που έγραψε ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το είδαν εκατομμύρια! Πρέπει όλοι να περιφρουρήσουμε το προιόν πριν να είναι αργά.

Πολίτες και πολιτεία πρέπει να μπούμε μπροστά να προστατεύσουμε την μεγάλη μας βιομηχανία! Οι πρακτικές που οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει να μπει φρένο στο Airbnb στην αλόγιστη κρουαζιέρα και σε άλλα πολλά! Θα είναι αργά για δάκρυα όταν οι τουρίστες μας ρίξουν κόκκινη κάρτα».

tasos dousis tourismos

dousis ksenodochi messinias

dousis story

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved