Ανοίγουν και πάλι οι πτήσεις από Αθήνα – Πότε ξεκινούν

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2020

Ξεκινάει άμεσα πτήσεις για Ελλάδα η Lufthansa

Η γερμανική Lufthansa όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα κυρίως προς κλασσικούς ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και άλλων σημείων ανά τον κόσμο.

Τρεις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης ανακοινώνουν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, την πτητική δραστηριότητα 80 αεροπλάνων που θα καλύψουν από την 1η Ιουνίου σε πάνω από 100 προορισμούς.

Με βάση τα νέα δεδομένα η Lufthansa, η Εurowings και η Swiss ετοιμάζονται να επανέλθουν δυναμικά έχοντας στις πρώτες θέσεις της λίστας των προορισμών την Κρήτη και την Μαγιόρκα.

Μάλιστα η γερμανική Lufthansa, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το πτητικό πρόγραμμα κυρίως προς κλασσικούς ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και άλλων σημείων ανά τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και η Eurowigs αλλά και η Swiss που έτσι και αλλιώς έχουν έντονη παρουσία στα κρητικά αεροδρόμια και κυρίως στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

ptiseisapoathens

Πτήσεις και σε Αθήνα
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε ότι από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσει πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα, έπειτα από δύο μήνες απουσίας πτήσεων από τη Γερμανία στη χώρα μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Open, εντός του Μαΐου θα ξεκινήσουν επίσης οι πτήσεις από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα.

 

Mε πληροφορίες από in.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved