Πετώντας με drone πάνω από τη διπλή παραλία για κυματώδεις και ήρεμες σχέσεις

Απολαύστε μια πτήση πάνω από μια άγνωστη, ερημική παραλία στην Εύβοια, για ήσυχες και κυματώδεις καταστάσεις...

Tο drone του «Haanity» ανακαλύπτει άλλη μία σχετικά άγνωστη, ερημική και εξωφρενικά όμορφη παραλία με δύο… όψεις. Η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια και αποκαλείται το «καταφύγιο των ερωτευμένων».

«Πετάμε πάνω από την παραλία Άγιος Βασίλειος, πολύ κοντά στην τεράστια και πολύβουη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια», εξηγεί ο πλοηγός του drone. «Είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτά από την κοντινότερη άσφαλτο ή 30 λεπτά από το λιμανάκι της Αγκάλης. Είναι μια διπλή παραλία, όπου όταν στη μία πλευρά της έχει κύμα, στην άλλη επικρατεί νηνεμία. Είναι ένα ερημικό μέρος στο οποίο χρειάζεσαι οπωσδήποτε προμήθειες αν το επισκεφθείς», συμπληρώνει.

Tο σημείο που σταθμεύεις το αυτοκίνητο είναι σε απόσταση 700 μέτρων από την παραλία, στο σημείο που τελειώνει η τσιμεντόστρωση. Από εκεί έχει περπάτημα σε ανώμαλο χωματόδρομο και στο τελικό σημείο υπάρχει απότομο μονοπάτι. «Αν κουβαλάς πολλά πράγματα θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή».

Η θέα και η παραλία είναι καταπληκτική και λόγω της σχετικής δυσκολίας πρόσβασης, αποτελεί το ιδανικό «καταφύγιο» για ερωτευμένους και ζευγάρια. Δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά εκτός αν μεταβούν δια θαλάσσης. Απολαύστε την πτήση και χαρείτε μία ακόμη ιδιαίτερη και πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας μας.

Με πληροφορίες από Athens voice