Αυτά είναι τα πιο ασφαλή ελληνικά νησιά σύμφωνα με το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών

POP UP TEAM
/
6 Μαΐου, 2021

Η ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς πολίτες είναι σαφής και περιλαμβάνει πολλούς ελληνικούς προορισμούς.

Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά και όπως είναι φυσικό, ήδη οι περισσότεροι από εμάς, έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχέδιά τους. Με ή χωρίς πανδημία, οι διακοπές είναι ιερές – πόσο μάλλον για εμάς τους Έλληνες -, ειδικά έπειτα από την πολύ δύσκολη χρονιά που όλοι περάσαμε. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος, που η φετινή τουριστική κίνηση αναμένεται να είναι πιο ικανοποιητική σε σχέση με πέρυσι, πάντα έχοντας ως εφόδιο το εμβόλιο, τις μάσκες και τις αποστάσεις.

Δημοφιλή παγκόσμιο προορισμό αποτελεί αναμφισβήτητα η Ελλάδα, η οποία για πολλούς κατοίκους του εξωτερικού, μοιάζει με επίγειο παράδεισο, όπου τα προβλήματα εξαφανίζονται και το σκηνικό αποτελείται αποκλειστικά από το γαλάζιο του ουρανού και το χρυσαφί του ήλιου.

Και μπορεί τα προβλήματα στην Ελλάδα να μην εξαφανίζονται με ένα μαγικό ραβδί, ή έστω σεβόμενα το ειδυλλιακό τοπίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα και η ελάχιστη επαφή με τη θάλασσα και την ελληνική ύπαιθρο αρκεί για να γεμίσεις με κουράγιο για τη δύσκολη καθημερινότητα της πανδημίας.

Ποια είναι όμως εκείνα τα ελληνικά νησιά τα οποία για φέτος θεωρούνται τα πιο ασφαλή;

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο αναθεώρησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες προς τους Βρετανούς πολίτες, τα πιο ασφαλή ελληνικά νησία αυτή τη στιγή είναι η Κρήτη, Κως, Ρόδος, Ζάκυνθος και Κέρκυρα. Με λίγα λόγια τα νησιά αυτά ανήκουν στις πράσινες λίστες της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοικοί τους δεν θα χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα επιστρέφοντας από αυτά.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved