Αυτή είναι η σωστή σειρά να εφαρμόζεις τα προϊόντα της skincare ρουτίνας σου

© Fleur Kaan
POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερα προϊόντα στοιβάζουμε μέσα στα ντουλάπια μας. Λάδια, κρέμες, serum, σαπουνάκια και πόσα άλλα πράγματα που πήρες, άλλα επειδή χρειαζόσουν και άλλα επειδή απλά μύριζαν τέλεια κι έπρεπε να τα αποκτήσεις (όλες το έχουμε κάνει). Ποια είναι όμως η σωστή σειρά που πρέπει να τα εφαρμόσεις;

Είτε έχεις όλα τα προϊόντα που υποτίθεται πρέπει να βάζεις στο πρόσωπό σου ή κάποια βασικά από αυτά, αυτή τη σειρά πρέπει να ακολουθήσεις:

Step 1

Καθαρισμός: είναι το Α και το Ω για μια υγιή επιδερμίδα αφού αφαιρεί τους ρίπους από το δέρμα σου και το προετοιμάζει να δεχτεί τα προϊόντα που θα εφαρμόσεις.

Step 2

Toner: αφαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ και ρίπων από την επιδερμίδα

Step 3

Serum: Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα serum που θα ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας πχ ευδάτωση ή αντιγήρανση. Έχουν ανάλαφρη υφή και απορροφώνται αμέσως από την επιδερμίδα σου.

Step 4

Κρέμα ματιών: Ανάλογα με τις ανάγκες σου (μαύροι κύκλοι, οίδημα, λεπτές γραμμές), επίλεξε την κατάλληλη κρέμα ματιών για εσένα. Άπλωσέ τη κάτω από τα μάτια και κάτω από το κόκαλο του φρυδιού. Όχι, όμως, στο άνω βλέφαρο, διότι θα προκληθεί πρήξιμο.

Step 5

Ενυδατική κρέμα: Άπλωσε μια ενυδατική κρέμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και χάρισε στην επιδερμίδα σου την υγρασία που έχει ανάγκη.

Step 6

Λάδι προσώπου: το λάδι θα κλειδώσει την υγρασία του προσώπου σου και θα αναζωογονήσει το δέρμα σου. Αν, βέβαια, έχεις λιπαρή επιδερμίδα, δε συστήνεται η χρήση ελαίου.

Step 7

Αντηλιακό (μόνο στην πρωινή σου ρουτίνα): Το αντηλιακό είναι το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας ομορφιάς σου. Είναι αυτό που θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και κατ’ επέκταση από την πρόωρη γήρανση.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved