Eyeliner: Tips για να το εφαρμόσετε σωστά

©unsplash
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
21 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

To τέλειο eyeliner δεν είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα έχεις βρεθεί στη θέση να σχηματίζεις ξανά και ξανά τη γραμμή. Η γραμμή βέβαια βγαίνει στραβή και συνήθως εντελώς διαφορετική από το άλλο μάτι. Αυτά τα 3 tip υπόσχονται να σου διευκολύνουν τη ζωή.

  1. Το τρικ της πιστωτικής κάρτας

Ναι, είναι χρήσιμη και στην εφαρμογή του eyeliner. Τοποθέτησε την πιο μεγάλη πλευρά της διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και χρησιμοποίησε την άκρη της για να δημιουργήσεις μία πετυχημένη γραμμή με το eyeliner.

  1. Χρησιμοποίησε αρχικά το μολύβι για τα μάτια

Αν το χέρι σου δεν είναι ιδιαιτέρως σταθερό και δεν μπορείς να τραβήξεις μία ίσια γραμμή με το υγρό eyeliner, χρησιμοποίησε πριν από αυτό το μολύβι ματιών που έχει στερεή μορφή. Σχημάτισε τη βάση και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή με το eyeliner.

  1. Λίγο σελοτέιπ κάνει θαύματα

Με λίγο σελοτέιπ μπορείς να πετύχεις το τέλειο cat eye look. Κόψε ένα σχετικά μικρό κομμάτι σελοτέιπ και στη συνέχεια πίεσε το στο δάχτυλό σου μερικές φορές για να μειώσεις την κόλλα του και να μην ερεθίσει την επιδερμίδα σου. Στη συνέχεια, κόλλησε το κομμάτι διαγώνια στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και τράβηξε προσεκτικά τη γραμμή του eyeliner.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved