Το «μαγικό» βότανο για να πάρει φωτιά ο μεταβολισμός σου μέσα σε 48 ώρες

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το να ενεργοποιήσει κανείς τον αδρανή μεταβολισμό του δεν είναι και η πιο εύκολη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.

Δυστυχώς, όταν η διαδικασία διάσπασης υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών δεν έχει τον απαιτούμενο ρυθμό, οι θερμίδες αδυνατούν να καούν και τα κιλά αρχίζουν να αυξάνονται επικίνδυνα. Ακόμα κι αν οι ποσότητες φαγητού που λαμβάνουμε καθημερινά δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αύξηση του αριθμού στην οθόνη της ζυγαριάς μας.

Γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητο να αναλαμβάνουμε δράση όσο είναι ακόμα νωρίς.

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «American Journal Of Clinical Nutrition», το πράσινο τσάι είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας και την απώλεια κιλών από τα πιο σωστά σημεία.

pras.tsa

Όπως αποδείχτηκε, οι εθελοντές οι οποίοι ξεκίνησαν να καταναλώνουν εκχύλισμα πράσινου τσαγιού κατά τη διάρκεια της επιστημονικής αυτής μελέτης, παρουσίασαν αύξηση της ημερήσιας καύσης κατά 80 ολόκληρες θερμίδες με το αποθηκευμένο μείωσε το σωματικό λίπος, να παρουσιάζει σημαντική μείωση.

Κάτι που δε συνέβη στην περίπτωση εκείνων που στο πλαίσιο του πειράματος λάμβαναν ποσότητα καφεΐνης.

Το γεγονός οφείλεται στα ισχυρά αντιοξειδωτικά γνωστά ως κατεχίνες και φλαβονοειδή που περιέχονται στο πράσινο τσάι, τα οποία έχουν την τάση όχι μόνο να αυξάνουν τον ρυθμό του μεταβολισμού μας, μα επιπλέον να «διασπούν» το σωματικό λίπος που βρίσκεται αποθηκευμένο στις πιο δύσκολες περιοχές, όπως είναι αυτή της κοιλιακής χώρας.

Δεν είναι, βλέπεις, τυχαίο που η κατανάλωση πράσινο τσαγιού συνδέεται και με την απώλεια πόντων από την περιφέρεια της μέσης εκτός από την απώλεια κιλών!

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να πεις αντίο στον πρωινό σου καφέ και να εγκαινιάσεις μια νέα περίοδο στη ζωή σου στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το θαυματουργό πράσινο τσάι;

 

Πληροφοίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved