Couple Workout: γυμναστική για δύο!

POP UP TEAM
/
21 Μαΐου, 2021

Τα fitness ζευγάρια δεν περιορίζονται! Ποικίλουν από ζευγάρι σε ζευγάρι και από τη μέθοδο που επιλέγουν να γυμνάζονται. Και τι εννοώ με αυτό;

Τα fitness couple μπορεί να είναι ζευγάρια φίλων, αδερφών, συντρόφων, συγγενών, συναθλητών, ακόμα και πρώην! Η επιλογή του ζευγαριού έχει να κάνει με τους ίδιους τους ασκούμενους και το πόσο και πώς επηρεάζει ο ένας τον άλλον.

Fitness ζευγάρια βρίσκεις ακόμα και σε ατομικά αγωνίσματα, σε γυμναστήρια, στα πάρκα, σε personal training. Συνήθως τα fitness couples τα αποκαλούμε «ζευγάρια» για το γεγονός ότι και οι δύο αθλούμενοι κάνουν ασκήσεις, γυμνάζονται και επηρεάζουν ο ένας τον άλλον την ώρα της γυμναστικής. Ο όρος «επηρεάζουν» σε αυτήν την περίπτωση μεταφράζεται τόσο ψυχολογικά, ενθαρρύνοντας το ζευγάρι σου να υπερβεί τον εαυτό του και να κάνει μια καλύτερη επίδοση, όσο και σωματικά, αφού δουλεύουν και οι δύο την ίδια χρονική στιγμή με την ίδια άσκηση διαφορετικές μυϊκές ομάδες ο καθένας. Κάτι σαν δράση-αντίδραση!

workoutc

Ωστόσο, ακόμα και ο αθλητής με τον προπονητή του μπορούν να δημιουργήσουν ένα fitness couple!

Μπορείς να γυμναστείς σε οποιονδήποτε χώρο επιλέξεις, αρκεί να αισθάνεσαι εσύ και το ταίρι σου άνετα! Χρησιμοποιώντας φυσικά και τεχνικά εμπόδια του χώρου, γυμνάζεις συνδυαστικά, διαφορετικές μυϊκές ομάδες με αερόβια και αναερόβια μέθοδο!

workoutcjpg

Γυμναστείτε μαζί με το παρακάτω βίντεο και βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία!

http://youtu.be/_PoBCFGRcZ8

 

Με πληροφορίες από Yang.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved