Η αγάπη αδυνατίζει: Οταν το ζευγάρι κάνει μαζί δίαιτα φεύγουν πιο εύκολα τα κιλά

POP UP TEAM
/
11 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι διαιτολόγοι εμφανίζονται πάντα θετικοί όταν ένας πελάτης τους ανακοινώνει ότι θα κάνει δίαιτα μαζί με κάποιον άλλο, ωστόσο, τα αποτελέσματα στα ζευγάρια είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Οι έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια, παντρεμένα ή μη, με μόνη «προϋπόθεση» να ζουν μαζί, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρει το neadiatrofis, οφείλεται σε τέσσερις βασικούς παράγοντες:

1. Οταν προσέξουν και οι δύο στο σπίτι δεν μπαίνουν «δαίμονες» όπως γλυκίσματα και άλλες λιχουδιές που μπορεί να τινάξουν τη δίαιτα στον αέρα

2. Στις εξόδους η επιλογή του μέρους γίνεται από κοινού, έχοντας πάντα στο μυαλό τις πιο προσεγμένες επιλογές. Ετσι αποφεύγονται περιπτώσεις ο ένας να τρώει βραστά λαχανικά και ο άλλος μια τεράστια καρμπονάρα.

3. Το μαγείρεμα στο σπίτι είναι κοινό και για τους δύο, και άρα διευκολύνεται πολύ η καθημερινότητα του μάγειρα ή της μαγείρισσας.

4. Ο ένας παρακινεί τον άλλο για αύξηση της φυσικής δραστηριότητας, είτε αυτό είναι ένα κοινό γυμναστήριο, όπου θα πετύχουν ενδεχομένως και ένα καλύτερο οικονομικά οικογενειακό πακέτο, είτε ένας κοινός περίπατος.

Κάνει καλό στα κιλά μας, αγαπάτε!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved