Τι να τρως μετά την γυμναστική για να κάψεις ακόμη πιο γρήγορα θερμίδες

POP UP TEAM
/
19 Μαρτίου, 2020

Πεινάς. Πεινάς πολύ αλλά πρέπει να κρατηθείς καθώς έχεις έναν και μόνο στόχο. Να «χτίσεις» κορμί.

Το κλειδί για ένα υγιές, χαμηλό σε ποσοστό λίπους σώμα κρύβεται πίσω από την ικανότητα της αυτοδιαχείρισης, καθώς διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην πραγματοποίηση της μόνιμης και μακροχρόνιας αλλαγής.

Τα κιλά δεν πρόκειται να σε αποχαιρετήσουν αν μειώνεις τα ημερήσια γεύματά σου αλλά κάνοντας σωστούς συνδυασμούς τροφών και επιλέγοντας τις σωστές μερίδες.

1. Τοστ με ψωμί ολκής αλέσεως.

Εφοδίασε τον οργανισμό σου με φυτικές ίνες, καθώς είναι πολύτιμες αφού στοχεύουν στην γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή μας χορταίνουν καλύτερα. Το τοστ πρέπει να έχει 1 φέτα τυρί και 2 φέτες γαλοπούλα. Η γαλοπούλα περιέχει πρωτεΐνη, μια ουσία που βοηθάει στην αναδόμηση των μυών.

2. Γιαουρτι 2% με ένα πορτοκάλι.

Το γιαούρτι ως γνωστών ξεχωρίζει για την περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη: 17 γραμμάρια πρωτεΐνης και 100 θερμίδες ανά μερίδα! Επίσης, τα πορτοκάλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό, ενυδατώνουν το σώμα και προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά.

3. Ομελέτα με λαχανικά.

Τα αβγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά τα οποία βοηθούν στην διατήρηση της επίπεδης κοιλιάς. Είναι πηγή βιταμίνης Β12 και D, που βοηθά το σώμα να διασπάσει τα λιπώδη κύτταρα της κοιλιακής χώρας. Επιπλέον περιέχουν χολίνη, η οποία είναι γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στο μεταβολισμό του λίπους. Δεδομένου ότι η πλειοψηφία αυτών των θρεπτικών ουσιών βρίσκονται στον κρόκο, φρόντισε να το καταναλώνεις ολόκληρο.

Εάν σε ανησυχεί η χοληστερόλη που περιέχεται στον κρόκο, σύμφωνα με μια έρευνα του 2008 από τις συνεχιζόμενες Ιατρικές Μελέτες Υγείας, η κατανάλωση ενός αυγού την ημέρα είναι γενικά ασφαλής για την καρδιά.

Τα φρούτα, όπως και τα λαχανικά, βρίσκονται στην ίδια διατροφική κατηγορία και είναι σημαντικά για την υγεία του ανθρώπου , καθώς περιέχουν πολλές βιταμίνες και νερό, ελάχιστα λιπαρά και ανόργανα στοιχεία (μέταλλα και ιχνοστοιχεία).

 

Πηγή: onmed.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved