Τι δεν πρέπει να πεις με τίποτα μετά το σεξ

POP UP TEAM
/
26 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μόλις κάνατε σεξ. Δεν σηκώνεις και σημαία, δεν ξετρελάθηκες. Έχεις διαβάσει παντού και όλοι σου λένε «επικοινωνία». Βρε θα σώσει τη σχέση σου πες του το. Μισό λεπτό όμως ρε κουμπάροι γιατί σε μερικές περιπτώσεις υπάρχει και αυτό που λέμε «timing». Μην σας πιάνουν τα τρελά σας «πρέπει να το πω τώρα».

Ναι, πρέπει να επικοινωνείς τα προβλήματά σου όμως υπάρχει πάντα ο κατάλληλος χρόνος και τόπος… Ακριβώς μετά το σεξ δεν είναι η ώρα να αρχίσεις να λες τι σε πείραξε και τι όχι ή ιστορίες από το παρελθόν! Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε συγκεντρώσει τι θα ήταν καλό να μην πεις μετά το σεξ.

Μην ξεκινήσεις κριτική

Δεν είσαι κριτικός κινηματογράφου να δεις μια ταινία και να πρέπει να πεις αμέσως την άποψή σου. Οτιδήποτε αρνητικό έχεις στο μυαλό σου να κουβεντιάσεις εκείνη την ώρα, άστο καλύτερα. Άστο για κάποια άλλη στιγμή. Την ώρα που είστε γυμνοί και κάνετε ντους θα έρθει σίγουρα σε πολύ δύσκολη θέση και μπορεί να μπει σε θέση άμυνας μιλώντας σου άσχημα. Είναι καλό να αποφεύγουμε πράγματα που δεν θα μας άρεσαν να μας κάνουν.

Μην σχολιάσεις το σώμα του

Αυτό γενικά μην το σχολιάσεις, γιατί δεν έχεις καμία δουλειά να θίξεις τον άλλον για την εμφάνισή του. Πρώτον, είναι τρομερή αγένεια και δεύτερον, όλοι έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους- ακόμα και εσύ. Οκ, το ότι δεν σου άρεσε το σώμα του δε σε κάνει κακό άνθρωπο αλλά αυτό που έχεις να κάνεις από τη στιγμή που σε ξενερώνει στο σεξουαλικό κομμάτι είναι να μην κάνεις πάλι σεξ με αυτόν τον άνθρωπο.

Μην αρχίσεις κουβέντες για το μέλλον

Έχεις κάνει σεξ, είσαι χαλαρή κι αρχίζει ο άλλος να σου λέει για το τι φυτά πρέπει να βάλετε στο μελλοντικό σας σπίτι και για το αν θα έχετε σκύλο ή γάτα- ούτε εσένα θα σου άρεσε! Ακόμα κι αν θες να του κάνεις κουβέντα για το τι είναι αυτό που έχετε δεν είναι εκεί η ευκαιρία σου. Μπορείς να το κάνεις όταν θα είστε ντυμένοι και έτοιμοι να κουβεντιάσετε.

Μην αρχίσεις να λες για πρώην

Ακόμα κι αν αναφερθείς σε αστείες ή κακές σεξουαλικές εμπειρίες δε χρειάζεται να ενημερωθεί για αυτές. Κι εσύ θα ξενέρωνες αν σου έλεγε για κάποια άλλη γιατί αν το καλοσκεφτείς μόλις έχετε κάνει σεξ και του βάζεις στο μυαλό του την εικόνα να κάνεις σεξ με έναν άλλο. Not ideal.

Tags :

Μοιράσου το ...