«’Εκανα τα πράγματα που αληθινά δουλεύουν και κατάφερα να εξαφανίσω την κυτταρίτιδα»

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες μου,» λέει η vlogger με το ψευδώνυμο Sarah’s Day στο κανάλι της το οποίο μετράει 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα επειδή έχει κυτταρίτιδα, μιλάμε για κάτι πάρα πολύ κοινό και συνηθισμένο. Προσωπικά είχα πολύ έντονη κυτταρίτιδα και εξακολουθώ να έχω λίγη στο πίσω μέρος των ποδιών και κάτω από τους γλουτούς μου, αλλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το πώς ήταν παλιά,» λέει η vlogger με το ψευδώνυμο Sarah’s Day μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο έχει περίπου 1,5 εκατομμύριο συνδρόμητες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο δίνει συμβουλές για γυμναστική, διατροφή και περιποίηση σώματος, οι οποίες έχουν πραγματικό αποτέλεσμα και μπορούν να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να μειώσει σημαντικά την κυτταρίτιδα στο σώμα της σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με μελέτες, στις οποίες αναφέρεται η Sarah’s Day, η κυκλοφορία του αίματος είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο στη μείωση της κυτταρίτιδας, κάτι που σημαίνει ότι για να την μειώσουμε δεν χρεαζόμαστε υποχρεωτικά μία συνδρομή στο γυμναστήριο. Αλλά ούτε και δύσκολες ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς. «Συχνά μόνο το τρέξιμο ή το περπάτημα μπορούν να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά,» λέει, «καθώς κινητοποιούν το σώμα και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος».

Στο βίντεο η Sarah’s Day έχει κινηματογραφήσει την προπόνηση της, ενώ όταν επιστρέφει σπίτι φροντίζει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα νερού για να αποτοξινώσει τελείως το σώμα της, πράγμα που βοηθάει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Για όσες δεν αγαπούν ιδιαιτέρως το νερό, η Sarah προτείνει την προσθήκη λίγο λεμονίου ή κάποιου φρούτου ώστε να αλλάξουμε ελαφρώς τη γεύση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα δούμε διαφορά μόνο στην κυτταρίτιδα αλλά και στην κοιλιά μας.

Στη συνέχεια η Sarah παρουσιάζει στο γυμναστήριο μερικές ασκήσεις που βοηθούν στη σύσφιξη του σώματος και την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, τόσο με μπάλα και ιμάντες, όσο και με βάρη, ενώ στο τέλος εστιάζει στη σωστή διατροφή, παρουσιάζοντας ένα-ένα τα φαγητά (από σπανάκι μέχρι ξηρούς καρπούς) που μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της όψης πορτοκαλιού σε ολόκληρο το σώμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://youtu.be/22K5VgxMfVI

 

Mε πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved