Ο σύντροφός της JLο ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube ένα βιντεάκι περιγράφοντας εν συντομία το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η τραγουδίστρια.

Είναι 50 ετών και έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της βιομηχανίας του θεάματος. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ξεκάθαρα καλά γονίδια, αλλά επίσης δουλεύει πολύ σκληρά για να διατηρεί αυτές τις αναλογίες.

Ως γνωστό η JLo είναι φανατική της γυμναστικής και προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα, φροντίζει να προπονείται κάθε μέρα. Μάλιστα η Λατίνα σταρ, κάνει εναλλαγές στο πρόγραμμα προπόνησης της κάνοντας άπειρες ώρες χορού αλλά και ασκήσεις που συνδυάζουν το αερόβιο με τη μυϊκή ενδυνάμωση

Ο σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube ένα βιντεάκι περιγράφοντας εν συντομία το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η τραγουδίστρια και τις ασκήσεις που κάνει. Πρόκειται για ένα 20λεπτο πρόγραμμα, χάρη στο οποίο καίει πολλές θερμίδες. Στη γυμναστική, όμως, αυτή συμμετέχει όλη η οικογένεια κι έτσι η τραγουδίστρια μπορεί να ιδρώνει και να κουράζεται αρκετά, όμως έχει καλή παρέα.

Η συγκεκριμένη συνεδρία περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και προπόνηση ενδυνάμωσης με kettlebells. Το power couple ξεκινά παρέα με δύο από τα παιδιά τους και κάνουν 4 γύρους από συνδυασμό ασκήσεων αλλά δεν λείπουν τα γέλια και οι συμβουλές. Η σταρ ακούγεται να λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιείς τον κορμό σου ενώ το πρόγραμμα κλείνει με την άσκηση σανίδα σε έναν οικογενειακό κύκλο.

Τι περιλαμβάνει το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής;

400 μέτρα γρήγορο τρέξιμο

Αιωρήσεις με τα kettlebells ή ό,τι άλλο έχεις σε βάρος (15 επαναλήψεις)

10 push-ups

Έλξεις με τα kettlebells (15 επαναλήψεις)

Βάρη (15 επαναλήψεις)

Αν νιώθεις έτοιμη να ακολουθήσεις την fitness ρουτίνα της JLo, δες το βίντεο και ξεκίνα!

 

Mε πληροφορίες από womentoc