Δοκίμασε αυτή την προπόνηση barre που συνδυάζει yoga, Pilates και cardio – χωρίς καθόλου εξοπλισμό!

Αυτή η προπόνηση barre θα ανεβάσει τους παλμούς σου! Συνδυάζει στοιχεία από τις πιο αγαπημένες μας shape προπονήσεις (yoga, Pilates και cardio) για να γυμνάσεις όλο το σώμα σου!

Αν δεν έχεις δοκιμάσει μια προπόνηση barre γιατί νομίζεις πως περιορίζεται σε κινήσεις πολύ μικρού εύρους που δεν βλέπεις ή νιώθεις, τότε έχουμε να σου πούμε δύο πράγματα: Α) Κάνεις λάθος, είναι πολύ περισσότερα από αυτό και Β) Αυτές οι micro κινήσεις είναι στην πραγματικότητα σούπερ αποτελεσματικές και αν δεν τις νιώθεις, τότε κάνεις κάποιο λάθος.

Γιατί να κάνεις προπόνηση barre

Η προπόνηση barre συμπεριλαμβάνει ασκήσεις για όλο το σώμα, που μακραίνουν και δυναμώνουν τους μυς σου ενώ καις λίπος. Το συγκεκριμένο χωρίς εξοπλισμό circuit είναι σχεδιασμένο από τη Becca Pace και εμπνευσμένο από το μάθημά της Barre Harmony.

Οι ασκήσεις barre συμπεριλαμβάνουν διαστήματα cardio, ασκήσεις ισορροπίας, σύσφιξης και διατάσεις για μια πλήρη προπόνηση που αναμιγνύει yoga, Pilates ακόμη και HIIT.

Πώς λειτουργεί

Κάνε την προπόνηση ακολουθώντας το βίντεο, πατώντας pause για να επαλάβεις τις ασκήσεις από την άλλη πλευρά όπου χρειάζεται. Επανάλαβε όλη την ακολουθία δύο ή τρεις φορές.

Τι θα χρειαστείς

Ένα mat – αλλά μόνο για να είσαι πιο άνετα.

 

Mε πληροφορίες από shape