Smoothie αποτοξίνωσης με αβοκάντο και μπανάνα για λάμψη και απώλεια κιλών

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ώρα να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου
Είτε επιδιώκεις να χάσεις βάρος είτε όχι, το σίγουρο είναι πως οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δημιουργούν την ανάγκη να κάνεις τη διατροφή σου λίγο πιο ανάλαφρη. Τα φρούτα και τα λαχανικά κυριαρχούν στο καθημερινό σου μενού αυτή την περίοδο του χρόνου και συχνά αναζητάς λύσεις αποτοξίνωσης, προκειμένου να νιώσεις περισσότερη ευεξία και, φυσικά, να φροντίσεις καλύτερα τη σιλουέτα σου ενόψει των επικείμενων διακοπών και των εξορμήσεων στις παραλίες.

Τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις, λοιπόν, στον εαυτό σου το καλοκαίρι από ένα αναζωογονητικό smoothie αποτοξίνωσης; Θα δώσει στον οργανισμό σου τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες που χρειάζεται, θα κάνει την επιδερμίδα σου να αποκτήσει μια περισσότερο λαμπερή όψη και θα σε βοηθήσει να χάσεις τα παραπανίσια κιλά που ενδεχομένως σε απασχολούν.

Πλούσιο αντιοξειδωτικό smoothie με αβοκάντο και μπανάνα

Το γεγονός ότι θα κάνεις αποτοξίνωση, δεν σημαίνει πως θα ωθήσεις τον οργανισμό σου στα άκρα ή πως θα στερήσεις από τον εαυτό σου τις αγαπημένες του γεύσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο smoothie που θα βρεις στη λίστα μας, είναι πλούσιο και χορταστικό. Θα χρειαστούν δύο μόλις λεπτά για να το ετοιμάσεις και το σίγουρο είναι πως θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι για να νιώσεις ευεξία.

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 ½ κούπα γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και γλυκαντικά

1 ½ κούπα βατόμουρα

2 κούπες σπανάκι

1 με 2 χουρμάδες (αφαιρείς το κουκούτσι)

½ ώριμο αβοκάντο

½ κατεψυγμένη μπανάνα

1 χούφτα πάγο

*Στη συνταγή μπορείς να βάλεις προαιρετικά ένα κ.γ. φυστικοβούτυρο χωρίς γλυκαντικά ή ταχίνι

Πώς θα το ετοιμάσεις:

Βάζεις το γάλα αμυγδάλου στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτεις όλα τα υλικά. Ανακατεύεις μέχρι να έχεις ένα κρεμώδες μείγμα. Το βάζεις σε ένα μεγάλο ποτήρι και το απολαμβάνεις!

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved