Nicecream: Η συνταγή για παγωτό με μούρα και κολοκύθι που κάνει θραύση στο εξωτερικό

POP UP TEAM
/
17 Αυγούστου, 2020

Η τέλεια συνταγή για το vegan παγωτό που κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Συνταγή για nicecream – Υλικά:
1 κούπα ώριμες μπανάνες κομμένες σε ροδέλες και κατεψυγμένες
1/3 κούπας ωμό κολοκύθι κομμένο σε ροδέλες και κατεψυγμένο
1/2 κούπα βατόμουρα κατεψυγμένα
1/4 κούπα γάλα καρύδας

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα σε ροδέλες και τα τοποθετούμε σε σακουλάκια στην κατάψυξη για 1 ώρα τουλάχιστον
Επειτα τοποθετούμε στο blender τα κατεψυγμένα κομμάτια μπανάνας με το γάλα και χτυπάμε
Προσθέτουμε το κολοκύθι και συνεχίζουμε το χτύπημα
Τέλος βάζουμε και τα υπόλοιπα φρούτα, έως ότου αποκτήσει λεία υφή
Γαρνίρουμε με τσιπς καρύδας και σερβίρουμε ή τοποθετούμε στην κατάψυξη

 

Mε πληροφορίες από shape- Ιωάννα Μανδηλάρη, Ολιστική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved