3λεπτο workout πριν τον ύπνο για αδύνατα πόδια σε 3 μήνες

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφιερώσεις 3 λεπτά κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς.

Μπορείς να κόψεις τα γλυκά, μπορείς να κόψεις το ρύζι και τους υδατάνθρακες γενικότερα, μπορείς να κόψεις το ψωμί, τις πίτες, το βούτυρο και τα τηγανιτά, μπορείς να πίνες περισσότερο νέρο καθημερινά, να τρως αυγά και άπαχο κοτόπουλο. Αν απ’ όλα τα παραπάνω λείπει η γυμναστική το κορμί σου είναι αδύνατο να μεταμορφωθεί.

Η άσκηση όταν συνδυάζεται με τη σωστή διατροφή κάνει θαύματα, αλλά δεν γίνεται να λείπει από καμία προσπάθεια αδυνατίσματος ή από την επιθυμία ενός ανθρώπου να διορθώσει τα σημεία του σώματος του, τα οποία δεν τον ικανοποιούν και τόσο πολύ.

Αρκετές φορές αυτό το καθημερινό πρόγραμμα άσκησης δεν εμπεριέχει τον κόπο που ίσως ενδεχομένως φανταζόμαστε, αλλά απαιτεί κυρίως πείσμα, πειθαρχία κι πίστη ότι, φυσικά, μπορείς να τα καταφέρεις. Έτσι και το 3λεπτο workout που παρουσιάζεται στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο υπόσχεται να λεπτύνει και να σμιλεύσει τα πόδια μας απλά αν το επαναλάβουμε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο.

Η Tracy Anderson, η οποία δουλεύει σαν personal trainer πολλών celebrities του Χόλιγουντ, δείχνει βήμα-βήμα τον ιδανικό συνδυασμό τριών ασκήσεων (από 10 επαναλήψεις η καθεμία) για να αποκτήσεις σε διάστημα μόλις τριών μηνών πιο καλοσχηματισμένες γάμπες, πιο λεπτά γόνατα και πιο δυνατούς μοιρούς.

Δείτε βήμα-βήμα την άσκηση στο βίντεο που ακολουθεί:

http://youtu.be/OKGX7gQnxpc

 

Με πληροφορίες από shape

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved