Τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο: Πόσο επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή σου και τι να κάνεις

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2020

Ιταλική έρευνα αποδεικνύει πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της ύπαρξης τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο, και της ερωτικής διάθεσης.

Η τοποθέτηση τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο και το κατά πόσο η ύπαρξη της επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μελετήθηκε από την Ιταλίδα σεξολόγο Serenella Salomoni. Στην έρευνα συμμετείχαν 532 ζευγάρια από την Ιταλία, σύμφωνα λοιπόν με την οποία:

  • Τα ζευγάρια που δεν είχαν τηλεόραση, έκαναν σεξ κατά μέσο όρο δύο φορές την εβδομάδα.
  • Τα ζευγάρια που είχαν τηλεόραση, έκαναν σεξ το πολύ μία φορά την εβδομάδα, και τις περισσότερες φορές με την τηλεόραση ανοιχτή.
  • Οι πολεμικές ταινίες, και οι ταινίες με σκηνές βίας αποδείχτηκαν τα είδη εκείνα που μείωναν περισσότερο την ερωτική διάθεση των ζευγαριών, ενώ περιέργως τα Reality Shows αναδείχτηκαν ως τα είδη εκείνα που προκαλούσαν περισσότερη σεξουαλική διέγερση.
  • Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες που είχαν επιλέξει να τοποθετήσουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο τους, ισχυρίστηκαν ότι κοιμούνται πιο εύκολα όταν χαζεύουν κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ταινία.
  • Η ανοιχτή τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο επηρεάζει και έμμεσα τη σεξουαλική σου ζωή. Σύμφωνα με την έρευνα οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν με την τηλεόραση ανοιχτή δεν ξεκουράζονταν το ίδιο καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα ζευγάρια που δεν είχαν τηλεόραση. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της έρευνας Serenella Salomoni. όσο πιο κουρασμένος είναι κάποιος τόσο μειώνεται και η διάθεση του για σεξ!
  • Ένα άλλο πόρισμα που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά στην ευεξία και στη διαύγεια. Τα ζευγάρια που χάζευαν με τις ώρες μπροστά από την tv επέδειξαν μειωμένη διάθεση στο να συζητήσουν, να αγκαλιαστούν και να κάνουν σεξ με το έτερο τους ήμισυ.

Τι να κάνεις αν ο αγαπημένος σου επιμένει για την ύπαρξη τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο:

  • Τίποτα από μόνο του δεν είναι μόνο αρνητικό ή θετικό. Είναι λάθος να δαιμονοποιείς μία συσκευή. Αν ορίσετε από κοινού κάποιους κανόνες, η σεξουαλική σας ζωή δεν θα επηρεαστεί στο ελάχιστο.
  • Αν επιμένει στο να έχετε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο δέξου το, αλλά εξήγησε του πως θα υπάρξει μία δοκιμαστική περίοδος. Ξεκαθάρισε του πως, αν δείτε ότι η σεξουαλική σας ζωή επηρεάζεται, η τηλεόραση θα πάρει δρόμο!
  • Αν έχετε αρκετό χώρο στο υπνοδωμάτιο σας, τοποθετήστε ένα μικρό καναπεδάκι και συμφωνείστε πως όταν θέλετε να βλέπετε τηλεόραση θα κάθεστε εκεί, και πως το κρεβάτι σας θα είναι μόνο για ύπνο, αγκαλιές και ερωτικά παιχνίδια!
  • Βάλτε όριο στο πόση ώρα θα παρακολουθείτε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο και ορίστε την να κλείνει αυτόματα μετά από κάποια ώρα. Αν επιλέξετε ρομαντικές ή ερωτικές ταινίες, είναι σίγουρο πως η ερωτική σας θα διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο!

 

Mε πληροφορίες από shape.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved