Ξεχνάς και εσύ να πίνεις νερό; Ιδού τι πρέπει να κάνεις

Ναι, είμαστε και εμείς που ξεχνάμε να πιούμε νερό. Μπορεί εσύ που καταναλώνεις περίπου 2 λίτρα την ημέρα να απορείς και να μην μπορείς να διανοηθείς πως συμβαίνει αυτό αλλά ναι… το ομολογούμε.

Υπάρχουν, λοιπόν, διάφοροι τρόποι να ενυδατώνεσαι τώρα το καλοκαίρι για να αποφύγεις τα δυσάρεστα συμπτώματα του καλοκαιριού. Εξυπακούεται πως πρέπει να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι με δροσερό νερό μέσα στην τσάντα σου.

Διάβασε παρακάτω ένα ένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, τα οποία κιόλας μπορείς να συνεχίσεις ακόμη και τον χειμώνα. Η ενυδάτωση δεν είναι... εποχιακή, αλλά μία συνήθεια που πρέπει να έχουμε 365 ημέρες τον χρόνο.

1. Προτίμησε έναν φυσικό ή ανάμεικτο χυμό αντί για δεύτερο ή τρίτο καφέ στην παραλία.

2. Ένταξε στη διατροφή σου φρούτα που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, όπως το καρπούζι για παράδειγμα.

3. Προσπάθησε μαζί με το πρωινό σου γεύμα να πίνεις και μία κούπα με χλιαρό νερό και μία φέτα λεμόνι (ή μερικές σταγόνες λεμονιού)

4. Bράσε λίγη βρώμη και μαζί με φρούτα, κάνε την τη νέα σου συνήθεια για πρωινό. Κατά το μαγείρεμα η βρώμη απορροφά μεγάλα ποσοστά νερού.

5. Αν αποζητάς επειγόντως καφεΐνη, προτίμησα ένα φακελάκι πράσινο τσάι μέσα σε ένα μπουκάλι με δροσερό νερό. Ξέρεις για σένα που θες λίγη ‘’γεύση’’. Εννοείται, πως μπορείς να προσθέσεις φέτες λεμονιού.