Ο σαρκασμός αυτών των 4 ζωδίων ξεπερνάει τα όρια

POP UP TEAM
/
4 Αυγούστου, 2021

Θα το πετάξουν το καρφί τους με την πρώτη ευκαιρία

Η καυστικότητα, η ειρωνία και ο σαρκασμός ορισμένων ανθρώπων ξεπερνά τα όρια και κάνει πολλούς, όχι απλά να μην τους ξαναμιλήσουν, αλλά και να τους κοπανήσουν… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσα σχολιάζουν ή πουν δεν είνα αλήθεια. Αλλά το υφάκι τους πραγματικά δεν παλεύεται… Ποια είναι τα 4 ζώδια, που με… το χαμόγελο στα χείλη θα το πετάξουν το καρφί τους μόλις τους δοθεί η ευκαιρία;

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που βλέπεις από τον Ταύρο, αυτό παίρνεις. Τέλος! Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, δεν φιλτράρουν καμία σκέψη τους. Ό,τι πιστεύουν, ό,τι νομίζουν στο πετούν… σαν τούβλο στο κεφάλι, χωρίς καν να αναρωτηθούν κατά πόσο θα σε πειράξει ή θα σε προσβάλλει. Δεν θέλεις να το ακούσεις, δεν τους νοιάζει, από τη στιγμή που θεωρούν ότι είναι η πραγματικότητα. Είναι σαρκαστικοί, όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι έχουν χιούμορ!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, είναι αξιολάτρευτος, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου και δε θα σε στολίσει, αν του δώσεις δικαίωμα. Έχει πάντα κάτι να σχολιάσει και δεν θα μπει στον κόπο να το πει έμμεσα για να μη σε κακοκαρδίσει. Απλά, θα χρησιμοποιήσει το χιούμορ του, που είναι έξυπνο για να σαρκάσει και -εννοείται- ότι η ατάκα του θα είναι φονική… ακόμα κι αν συνοδεύεται από γελάκια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σαρκαστικά σχόλια και black humor είναι δύο στοιχεία που καθορίζουν τον Σκορπιό, που με άνεση θα μπορούσε να “χριστεί” ο βασιλιάς της συγκεκριμένης κατηγορίας. Όμως, βρίσκεται στην 3η θέση, επειδή, όταν φτάσει σε αυτό το σημείο χάνει ακόμα και το… μαύρο χιούμορ του και εκσφενδονίζει τη μία ατάκα μετά την άλλη. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει ένα κάτι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν του το ‘χες του Νεροκουβαλητή αλλά πίστεψέ μας “στάζει” σαρκασμό, κυρίως σε άτομα που είναι κάπως… μειωμένης αντίληψης ή κολλημένα. Το τι στόλισμα ρίχνει, ούτε λέγεται, ούτε ονομάζεται και είναι… πιο ψυχρός και από τη Σιβηρία. Δεκάρα δε δίνει, αν πληγώσει κάποιον ή αν εκνευρίσει. Ας πρόσεχε! Να μην έμπαινε στο στόχαστρό του να μην την άκουγε!

 

 

Μεπληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved