Αυτό είναι το ζώδιο που δεν αντέχεις, με βάση το δικό σου ζώδιο

POP UP TEAM
/
5 Δεκεμβρίου, 2021

Ποιο είναι αυτό το ένα ζώδιο που για να το κατανοήσεις, πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθεια;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορείς να συνεννοηθείς με όλους τους ανθρώπους εκεί έξω, αρκεί να το θέλεις. Όταν υπάρχει πρόβλημα, σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα σημείο ταύτισης. Είναι σαν να υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν έχει λογική εξήγηση. Απλά δεν ταιριάζουν οι πλανήτες σας βρε αδερφέ. Σε κάθε περίπτωση, μη σκιαχτείς αν γνωρίσεις αυτό το ένα ζώδιο που καρμικά δεν σου ταιριάζει. Μπορεί να κάνεις την ανατροπή.

Κριός

Αν ο ηγέτης Κριός συγκρουστεί με κάποιον, αυτός θα είναι ο έτερος ηγέτης Αιγόκερως. Το πρόβλημα είναι ότι διαφέρει πολύ ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τα θέματα. Ο Κριός έχει γρήγορους πολεμικούς ρυθμούς, ενώ ο Αιγόκερως θα πάρει το χρόνο του και θα δει το θέματα από 100 διαφορετικές οπτικές. Αν είναι συνάδελφοι, θα γίνει μάχη στο γραφείο.

Ταύρος

Πώς θα διαλύσεις την ηρεμία και τη σταθερότητα ενός Ταύρου; Του γνωρίζεις έναν Υδροχόο. Θα του κάνει τη ζωή χάος, θα τον αναστατώσει και δε θα τακτοποιήσει τίποτα φεύγοντας. Αν μπορέσουν να συμβιβαστούν και να μάθει ο ένας από τον άλλο, μιλάμε για έναν εκρηκτικό αλλά γόνιμο συνδυασμό.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι λογικοί και οργανωτικοί και γίνονται τούρμπο αν χρειαστεί να συναναστραφούν έναν Ιχθύ. Είναι τόσο ονειροπόλος και φευγάτος, που δεν καταλαβαίνουν πώς γίνεται να υπάρχει κάτι τόσο διαφορετικό από εκείνους σε αυτήν τη ζωή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος γενικά δεν αντέχει τους ανθρώπους που δε λειτουργούν με το συναίσθημα και του χαλάνε τα όνειρα. Αλλά δεν αντέχει και εκείνους που δεν μπορούν να του προσφέρουν την ασφάλεια που τόσο χρειάζεται. Το ζώδιο που «καταφέρνει» και τα δύο είναι ο Τοξότης με το ανήσυχο πνεύμα και τη δυσκολία δέσμευσης. Αν σεβαστούν ο ένας την προσωπικότητα του άλλου, η σχέση μπορεί και να λειτουργήσει.

Λέων

Αν και είναι κοντά κοντά ζωδιακά, ο Λέων δεν αντέχει την τόση οργανωτικότητα του Παρθένου. Άσε που θα τον κρίνει τόσο πολύ που θα πληγώσει τον εγωισμό του Λέοντα και θα τον κάνει να αποσυρθεί πληγωμένος στη σπηλιά του. Αν ο Παρθένος ανακαλύψει το τακτ και ο Λέων την ταπεινότητα, μπορεί και να μην είναι τόσο ανυπόφορη η κατάσταση.

Παρθένος

Άλλο ένα λογικό και οργανωτικό ζώδιο που δεν αντέχει την παρανοϊκή φύση του Υδροχόου. Εκεί που κάθεται ήσυχα κι ωραία και κακολογεί τους γείτονές του, μπαίνει σαν σίφουνας ο Υδροχόος και τον αναγκάζει να βγει έξω για clubbing. Τόσο αντίθετοι, αλλά και τόσο συμπληρωματικοί (αν το θελήσουν).

Ζυγός

Ο ισορροπημένος Ζυγός δυσκολεύεται πολύ με τον ταξιδιάρη Ιχθύ ακόμα και αν αγαπιούνται. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι ότι και οι δύο δυσκολεύονται να πάρουν μία πρωτοβουλία και αυτό τους κρατά κολλημένους.

Σκορπιός

Ο παθιασμένος και περιπετειώδης μπορεί να νιώσει άβολα με ένα ζώδιο που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Υδροχόο. Το σύνηθες αποτέλεσμα είναι ότι συγκρούονται και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με ηρεμία και ενσυναίσθηση.

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης μένει πίσω λόγω του συντηρητικού Αιγόκερου και αυτό τον κάνει έξαλλο. Και επειδή είναι άκρως εγωιστικά ζώδια, δεν υποχωρεί κανείς στα θέλω του και υπάρχει μία μόνιμη τσαντίλα, που δεν εκτονώνεται κιόλας.

Αιγόκερως

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν Αιγόκερω; Να του χαλάσεις την κοσμοθεωρία για την ηθική του, ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Αυτός που θα του το κάνει είναι ο Ζυγός που είναι τρία πουλάκια κάθονταν και δεν ξέρει τι θα πει αποταμίευση. Απίστευτα πράγματα.

Υδροχόος

Το ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου δεν μπορεί να τιθασευτεί κι όποιος τολμήσεις να το κάνει, θα αντιμετωπίσει την οργή (ή την κακία) του. Και αυτός είναι ο Ταύρος με τη λογική και τη σοβαρότητα που τον διέπει. Από την άλλη, ο ένας δίνει στον άλλο αυτό που του λείπει.

Ιχθύες

Το μόνο ζώδιο που δεν αντέχει το Ψάρι, είναι το δικό του. Πετάει τόσο πολύ στα σύννεφα που δεν πρόκειται να αντέξει κάποιον που είναι ίδιος και απαράλλαχτος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό, ειδικά αν μιλάμε για ερωτική σχέση. Μακριά κι αγαπημένοι!

via ladylike.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved