Ποια ζώδια είναι ντροπαλά και μαζεμένα στην αρχή;

POP UP TEAM
/
27 Σεπτεμβρίου, 2019

Θα δεις τη χαλαρή πλευρά τους μόνο όταν αισθανθούν οικεία μαζί σου!

Ο Καρκίνος είναι ο πρώτος από αυτή την ομάδα ζωδίων που δείχνει πολύ κλειστός όταν τον πρωτοσυναντήσεις. Το καβούρι μας, ενώ είναι βαθιά κοινωνικό, δεν αρέσκεται στο να εκτίθεται χωρίς να έχει την παραμικρή σιγουριά ότι είσαι άτομο εμπιστοσύνης. Κυρίως φυσικά, γιατί δεν αντέχει να πληγωθεί. Δε γουστάρει να πληγωθεί.

Ο Ζυγός, έχει φινέτσα και λεπτότητα στους τρόπους. Θα προτιμήσει να σε «κόψει» πρώτα και μετά θα ξεπεράσει τις αρχικές του συστολές. Μερικές φορές, ενώ στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται ντροπή, θα παραμείνει μαζεμένος, απλά και μόνο για να μην φανεί αγενής! Κουφό; Κι όμως, αληθινό! Έχει class!

Ο Σκορπιός, δεν θέλει συστάσεις: θα μείνει να κοιτάει και να ακούει, θα νομίζεις ότι είναι και μουγγός, αλλά ο τύπος, έχει μπέσα! Πρώτα μετράει τον παλμό της κατάστασης και μετά… ξαμολιέται!

Τέλος, ο Αιγόκερως, ακολουθεί κι εκείνος Σκορπίσια τακτική σε συνδυασμό με κάτι από τον Ζυγό: από την μια δεν θέλει να εκτεθεί με άσχημο κι άκομψο τρόπο κι από την άλλη, δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του και να φανεί ο χαρακτήρας του, πριν ζυγίσει την όλη κατάσταση.

Αντί για ντροπαλούς, θα τους χαρακτήριζα όλους μετρημένους και σοφούς. Ο Καρκίνος και ο Ζυγός, ναι, έχουν μια δόση ντροπαλότητας, αλλά με την ίδια λογική κι ο Παρθένος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… ντροπαλός!

Ο Σκορπιός κι ο Αιγόκερως, δεν είναι ντροπαλοί! Είναι μαζεμένοι και μάλλον καχύποπτοι, κι αυτό πολλές φορές είναι που δημιουργεί την λάθος εντύπωση!

Όλοι όμως ανοίγονται και γίνονται πολύ φιλικοί, όταν βεβαιωθούν ότι είσαι οκ κι ότι μπορεί ακόμα και να γίνεις οικείο τους πρόσωπο!

via astrology.gr

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved