Αυτά είναι τα 5 πιο σπάταλα ζώδια

POP UP TEAM
/
20 Δεκεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Το να είσαι σπάταλος, μπορεί ορισμένες φορές να προκαλεί κάποια προβλήματα, αλλά είναι ωραίο. Πολύ ωραίο… 

Η αίσθηση, η ευχαρίστηση που νιώθεις όταν αγοράζεις κάτι δύσκολα συγκρίνεται με άλλες. Και πολλοί αναζητούν αυτή την αίσθηση ξοδεύοντας, ξοδεύοντας και ξαναξοδεύοντας. 

Ποιοι όμως είναι αυτοί που ξοδεύουν τόσα, σε σημείο που να θεωρούνται σπάταλοι; Και εδώ τα άστρα έχουν τις απαντήσεις. 

Κριός 

Στον Κριό αρέσει αν απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο και για αυτό το μότο του είναι ότι τα «λεφτά είναι για να τα σπαταλάμε» ή απλά υποστηρίζουν ότι ψωνίζοντας βοηθούν την οικονομία. 

Ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και συχνά αγοράζει απλά ό,τι βλέπει. 

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος είναι γνωστός για τον παλιμπαιδισμό του και για αυτό ψωνίζουν, ψωνίζουν και ξαναψωνίζουν, πολλές φορές μάλιστα χωρίς να σκέφτονται. Ακόμη και πράγματα που δεν αντέχει η τσέπη του. 

Λέων  

Ο Λέων σπαταλάει γιατί πρέπει να είναι πάντα ο ομορφότερος, ο πιο καλοντυμένος, με το ωραιότερο σπίτι και αυτοκίνητο. Του Λέοντα του αρέσει ό,τι γυαλίζει και του είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει όχι σε ότι του τραβήξει την προσοχή. 

Ζυγός 

Ο Ζυγός θα ήθελε να ήταν πλούσιος και να αγοράζει ό,τι γουστάρει. Τρελαίνονται για τα προϊόντα πολυτελείας, τα ρούχα και τα κοσμήματα. Ανεξαρτήτου τιμής, ο Ζυγός δεν θα διστάσει να αγοράσει ότι του γυαλίσει ακόμη και αν βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας. 

Σκορπιός  

Ο Σκορπιός μπορεί να ξοδέψει το μισθό του σε μισή ώρα. Το να βγει να ξοδέψει κάνει το Σκορπιό να αισθάνεται ζωντανός. Οπότε μην απορείτε… 

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved