Τα 4 ζώδια που έχουν «μανία καταδίωξης»

POP UP TEAM
/
21 Ιουλίου, 2021

Είναι τα ζώδια εκείνα που θεωρούν πως όλοι τους υπονομεύουν και προσπαθούν να τους «σκάψουν τον λάκκο».

Κυριολεκτικά, δεν εμπιστεύονται κανέναν και τίποτα και πάντα θα προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιο είναι το ψέμα και η παγίδα. Δεν έχει καμία σημασία, αν όντως υπάρχει… παγίδα ή όχι. Για εκείνα θα είσαι πάντα «ύποπτος». Θα σε κοιτάζουν με «μισό μάτι».

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτοι στην σχετική μας λίστα είναι οι Ιχθύες. Και αυτό γιατί πραγματικά έχουν τόσο μεγάλη φαντασία που πολλές φορές την χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο. Πανικοβάλλονται, φοβούνται και πλάθουν μύθους με το μυαλό τους. Νομίζουν πως σε κάθε κατάσταση της ζωής τους είναι τα θύματα και πως οι γύρω τους σκοπεύουν να τους βλάψουν ή να τους εκμεταλλευτούν. Λειτουργούν πολλές φορές με «θολωμένο» μυαλό και αυτό στο τέλος καταλήγει να είναι σε βάρος τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα καταφέρεις ποτέ να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού. Σε βλέπει καχύποπτα. Νομίζει πως όλοι γύρω του είναι εν δυνάμει εχθροί του και πως θέλουν να του κάνουν κακό, να του την φέρουν ή να τον εκμεταλλευτούν. Δεν αφήνει ποτέ και κανέναν να τον πλησιάσει πολύ. Έχει γύρω του «τείχη» και κλείνεται πίσω από αυτά. Θα σε κοιτάζει με μισό μάτι, θα σε τσεκάρει και θα σε κόβει από πάνω μέχρι κάτω. Και φυσικά προετοιμάσου να περάσεις από διάφορα τεστ τα οποία θα σου κάνει κάθε λίγο και λιγάκι για να σε… τσεκάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ο Αιγόκερως νομίζει ότι ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον του, μπορεί να γίνει πολύ κακός, εκδικητικός και απειλητικός. Συνήθως εχθρούς βλέπει στο εργασιακό του περιβάλλον, καθώς μην ξεχνάμε πως για τον Αιγόκερω η δουλειά του και η καριέρα του είναι όλη του η ζωή. Και αν θεωρήσει πως απειλείται η θέση του ή ότι κάποιος/α τον υπονομεύει, τότε το παιχνίδι θα… αγριέψει επικίνδυνα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν πιστεύει με τίποτα στον αλτρουϊσμό. Επειδή καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσει ψηλά ή να επιτύχει τον στόχο της, θεωρεί πως και όλοι οι υπόλοιποι γύρω είναι ικανοί για όλα, ώστε να πάρουν ό,τι έχει. Βλέπει τους πάντες με μισό μάτι και τους αντιμετωπίζει καχύποπτα. Δεν θα πιστέψει ποτέ ότι κάποιος θέλει το καλό της, απλά και μόνο επειδή είναι καλός άνθρωπος ή έχει μεγάλη καρδιά. Μόνιμα θεωρεί ότι κρύβεται σκοπιμότητα.

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved