Αν περιμένεις να ακούσεις «συγγνώμη» από αυτά τα 4 ζώδια, σώθηκες!

POP UP TEAM
/
9 Μαρτίου, 2020

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, μην τρελαθούμε κιόλας. Πόσοι και πόσες δεν έχουμε συναντήσει στη ζωή μας έστω έναν άνθρωπο (από τους πολλούς), που όχι μόνο επιμένει στην άποψή του ή κάνει κάποιο λάθος χειρισμό ή έχει μια απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά αρνείται πεισματικά και να τα αναγνωρίσει και να ζητήσει συγγνώμη. Σίγουρα δεν είναι από έλλειψη εξυπνάδας, αλλά από απολυτότητα και εγωισμό που ξεπερνά το μέσο όρο…

Παρακάτω, σου αποκαλύπτουμε τα 4 ζώδια που ζητούν συγγνώμη από σπάνια έως ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο εύκολο είναι όντως να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, παρά να αλλάξει μυαλά ο Ταύρος και να αναγνωρίσει το λάθος του. Εκεί! Θα μουλαρώσει και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να του πει ότι πρόκειται για γκάφα μεγατόνων, δεν θα τον ακούσει. Θα επιμείνει στην ίδια ευθεία κατεύθυνση, δε στρίβει με την καμία, θα βρει σε τοίχο και θα συνεχίσει μέχρι να εξαντληθεί (άγνωστο πότε). Αν τύχει και έρθετε αντιμέτωποι, ετοίμαζε την άσπρη ρομπίτσα που δένει πίσω γιατί δε θα τα βγάλεις πέρα. Αυτός το παρουσιάζει ως σταθερότητα στην άποψή του, γεγονός είναι όμως ότι δυσκολεύεται να δει την άλλη πλευρά και δε λυγάει… Πόσο μάλλον να παραδεχτεί ότι σφάλει και να ζητήσει συγγνώμη.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Λέοντας αλλά έχει και τα κακά του, που εύκολα μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Η αλαζονεία και ο υπερτροφικός εγωισμός του τον κάνουν αρκετές φορές εμ να μην δέχεται τη διαφορετική άποψη άλλων, εμ και να μη ζητάει συγγνώμη γιατί απλούστατα δεν μπορεί, δε γίνεται να κάνει λάθος. Αυτός πάντα είναι ολόσωστος, εντάξει, ο σούπερ-ντούπερ, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος! Είναι δυνατόν να απολογηθεί; Εσύ δεν έχεις καταλάβει καλά. Η μόνη περίπτωση να το κάνει είναι λέγοντας την κλασική ατάκα: «Συγγνώμη που νιώθεις έτσι, αλλά…», παρουσιάζοντάς το σαν να έχεις και πρόβλημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ή είσαι χαζός/η ή πολύ γενναίος/α για να κοντραριστείς με έναν Σκορπιό και μάλιστα να του πεις ότι κάνει και λάθος… Ε, αν περιμένεις να σου ζητήσει και συγγνώμη, όντως δεν πας καλά. Όταν παγώσει η κόλαση μπορεί… Πιο πριν, ξέχνα το! Μιλάμε για έναν άνθρωπο απόλυτο, επίμονο, πονηρό και με στρατηγική, που, αν διαπιστώσει ότι έκανε γκάφα ή κάτι που δεν έπρεπε, θα στο γυρίσει τούμπα και στο τέλος θα βγεις εσύ ο φταίχτης κι αυτός που πρέπει να απολογηθεί. Κάποια στιγμή, στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως παραδεχτεί ότι είχες δίκιο… αλλά πιθανόν και να μη ζεις μέχρι τότε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν ένας Υδροχόος έκανε λάθος ή σε αδίκησε, θα ψάχνεις να τον βρεις… Ειλικρινά, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Γιατί; Όχι μόνο επειδή έπεσε έξω, αλλά και γιατί σε αδίκησε, έκανε, δηλαδή, αυτό που κάνουν οι άλλοι απέναντί του. Ξέρει βέβαια ότι σου χρωστάει μια συγγνώμη, όμως δε θα την ακούσεις ποτέ από τα χείλη του, όμως. Απλά, κάποια στιγμή, ίσως βρει τον τρόπο να στο ξεπληρώσει. Πάντως, για να λέμε κι αλήθειες, προχώ-προχώ, τρώει κι αυτός κάτι κολλήματα που δεν του γυρίζεις το κεφάλι. Ό,τι κι αν του παρουσιάσεις σαν επιχείρημα, όπως κι αν του το δείξεις, θα υποστηρίζει το αντίθετο, αρνούμενος να δει τη δική σου πλευρά.

via astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved