Αυτά είναι τα 5 πιο αγενή ζώδια

POP UP TEAM
/
25 Μαρτίου, 2020

Αν κάποιος δεν είναι ευγενικός δεν σημαίνει ότι είναι αγενής κατ ‘ανάγκην, απλά μπορεί να μην τον νοιάζει να έχει ευγενική συμπεριφορά, γενικότερα. Δεν τον νοιάζουν πράγματα όπως η αβρότητα ή ο σεβασμός ή ίσως να θεωρεί την ευγένεια δείγμα αδυναμίας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι -και- σε αυτό το σημείο της προσωπικότητας παίζουν ρόλο και τα άστρα. Δες τι υποστηρίζει συγκεκριμέα η Christine Schoenwald του Your Tango και ζύγισε αναλόγως.

Αιγόκερως

Δεν είναι πως οι Αιγόκεροι είναι αγενείς, αλλά ως φιλόδοξοι και εξαιρετικά εστιασμένοι, μπορεί να εγκλωβιστούν τόσο στη δουλειά όσο και σε αυτό που πρέπει να κάνουν, σε βαθμό που να μην υπολογίζουν αν είναι ευγενικοί η όχι.

Δεν είναι αδιάφοροι για τους καλούς τρόπους, απλά είναι πιεσμένοι για χρόνο. Έχουν πάρα πολλά να κάνουν και πολύ λίγο χρόνο για να το κάνουν, έτσι ώστε να μην κρατούν την πόρτα ανοικτή για σένα ή ακόμα και να θυμηθούν να σου στείλουν ένα μήνυμα. Απλά γνωρίζεις ότι οι προθέσεις τους είναι καλές και οι Αιγόκεροι θα είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεσαι τη βοήθειά τους.

Κριός

Ο Κριός είναι τόσο πολύ ανυπόμονος και παρορμητικός που ξεχνάει να είναι ευγενικός. Μερικές φορές λέει τα πράγματα όπως του κατέβουν χωρίς να καταλάβει πως αυτά τα πράγματα μπορεί να ενοχλήσουν. Εάν είχε λίγη υπομονή και περισσότερο αυτοέλεγχο, θα μπορούσε να συγκρατηθεί χωρίς να κάνει ή να πει κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ανόητο ή αγενές.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί μερικές φορές να φαίνεται αποσπασμένος και απομονωμένος. Προτιμά να μην παίρνει κάτι υπερβολικά συναισθηματικά ή να συμμετέχει στο δράμα κάποιου άλλου, αν δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτος και αν αισθάνεται ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί με κάτι, μπορεί να το χειριστεί με έναν αγενή τρόπο.

Ο Υδροχόος έχει πολλά στο μυαλό του και προσπαθεί πάντα να βρει λύσεις στα προβλήματα. Μερικές φορές, απλά, μπορεί να μην είναι στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον για να φροντίσει να είναι ευγενικός μαζί του.

Λέων

Ο Λέων έχει πολλά πράγματα στη ζωή του και δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ευγένεια δεν είναι στην κορυφή της λίστας για τον Λέοντα. Δεν είναι ότι είναι αγενής, είναι ότι συμβαίνουν τόσα πολλά στο κεφάλι του, ώστε να αποστασιοποιείται και να ξεχνά εντελώς να είναι ευγενικός.

Είναι καλύτερο για τον Λέοντα να επικεντρώνεται σε ένα πράγμα κάθε φορά παρά να κατανείμει την ενέργειά του σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις και να μην κάνει καλά τα πάντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν το σκέφτεται πάρα πολύ να είναι ευγενής ή να έχει καλούς τρόπους. Μπορεί να του βγει να είναι απότομος και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ότι είναι αγενής. Δεν θέλει να βλάψει τα συναισθήματα κάποιου, αλλά μερικές φορές μπορεί να εγκλωβισθεί τόσο στα πράγματα που έχει υποσχεθεί να κάνει, που το να είναι ευγενικός περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Μερικές φορές η τελειομανία του μπορεί να επηρεάσει την αυτοεκτίμησή του με αρνητικό τρόπο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αγένεια. Αν του επισημανθεί, ένας Παρθένος θα προσπαθούσε να βελτιωθεί και να το κάνει καλύτερα.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved