3 ζώδια που δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν στα δύσκολα

POP UP TEAM
/
29 Μαρτίου, 2020

Γνώρισες ένα άτομο, το συμπάθησες πολύ και κάτι πήγε να γίνει μεταξύ σας, αλλά ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση… εξαφανίστηκε! Υπάρχουν όντως αυτά τα άτομα στη ζωή μας. Όμως, υπάρχουν και κάποια άλλα που θα μείνουν δίπλα σου, οτιδήποτε κι αν τύχει.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που θα βρίσκονται εκεί για να σου συμπαρασταθούν, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα:

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχουν μια ισχυρή ηθική πυξίδα και για αυτούς το να σε εγκαταλείψουν σίγουρα εμπίπτει στην κατηγορία της απαράδεκτης συμπεριφοράς. Ο Ταύρος είναι το άτομο που θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις κατάματα και αν μια σχέση δεν δουλεύει δεν θα φοβηθεί να το παραδεχτεί και να σου το πει– αν και θα το κάνει με πολύ ήπιο τρόπο. Ο ίδιος είναι από τα πιο εξαρτώμενα ζώδια και για αυτό προσπαθεί πολύ να μην απογοητεύει τους δικούς του ανθρώπους και επιπλέον, ως ένα από τα πιο ευγενικά ζώδια, δεν αντέχει να τους πληγώνει. Επίσης, αυτό το σταθερό γήινο ζώδιο τείνει μάλλον να στηρίζεται στη λογική παρά στα συναισθήματα, οπότε ακόμα κι αν μπει στον πειρασμό να αγνοήσει τα μηνύματα ή τα τηλεφωνήματά σου, ο ορθολογισμός του δεν θα το επιτρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει χρυσή καρδιά. Αυτό το υδάτινο ζώδιο κινείται από την επιθυμία να συνδεθεί συναισθηματικά με τους άλλους και οι σχέσεις του είναι όλες πολύτιμες, είτε έχει συναντηθεί μαζί σου πριν μια εβδομάδα ή μια δεκαετία. Οι Καρκίνοι έχουν επίσης υπερβολική αντίληψη και ενσυναίσθηση, οπότε η ιδέα και μόνο να προκαλέσουν πόνο σε κάποιον, είναι οδυνηρή και για τους ίδιους. Και επειδή αυτό το ανιδιοτελές ζώδιο σπάνια κάνει κάτι πριν εξετάσει πως θα επηρεάσουν οι πράξεις του τους άλλους, ποτέ δεν θα εξαφανιστεί, αφήνοντας κάποιον δικό του άνθρωπο ξεκρέμαστο. Όσο κι αν μισεί την αντιπαράθεση, ο Καρκίνος πάντα θα τελειώσει μια σχέση πρόσωπο με πρόσωπο και επιδεικνύοντας τη μέγιστη ευαισθησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι αρκετά προσγειωμένοι άνθρωποι, πιστεύουν όμως στην τήρηση των δεσμεύσεων, ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματικά, κοινωνικά ή αισθηματικά ζητήματα. Αυτό το υπεύθυνο και πιστό ζώδιο τείνει να είναι αρκετά παραδοσιακό και πιστεύει ακράδαντα ότι μια σχέση έχει κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Ακόμα και αν έχουν τη φήμη ότι δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ερωτική τους ζωή, δεν θα αφήσουν ποτέ κάποιον/α, χωρίς καμία εξήγηση. Ο Αιγόκερως ως προσωπικότητα, νιώθει ότι δεν είναι τίποτα αν δεν έχει το σεβασμό των άλλων και, όπως το «αδελφό» του ζώδιο ο Ταύρος, θεωρεί την εγκατάλειψη ως παράλογη ενέργεια και κακό σύμβουλο. Επίσης έχει μια δυνατή αίσθηση του σωστού και του λάθους και θεωρεί ότι το να αποφεύγει ή να εγκαταλείπει κάποιον/α χωρίς προφανή λόγο είναι η λάθος κίνηση.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved