Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να κάνουν πραγματικές φιλίες

POP UP TEAM
/
26 Απριλίου, 2020

Έχουν μεγάλο κύκλο γνωστών, αλλά ελάχιστους φίλους.Τα ζώδια αυτά δεν είναι αντικοινωνικά. Αντιθέτως! Έχουν μεγάλο κύκλο γνωστών και πολλές κοινωνικές επαφές, ωστόσο «κολλητούς» έχουν ελάχιστους. Και αυτό γιατί για εκείνα η φιλία είναι «ιερή» και θα πρέπει να εμπιστεύονται απόλυτα κάποιον/α για να μπορέσουν να τον/την βάλουν στην ζωή τους και να τον θεωρήσουν φίλο/η τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός και μάλιστα έχει μεγάλο κύκλο γνωστών. Του αρέσει να μιλάει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά. Ωστόσο, κρατάει τους ανθρώπους σε μια σχετική απόσταση. Ναι μεν κάνει παρέα μαζί τους, αλλά κολλητάρια δεν γίνονται. Ελάχιστοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να μπουν στην ζωή του και να τους εμπιστευτεί. Άλλωστε γενικά, στον ελεύθερο χρόνο του, προτιμά να είναι μόνος στο σπίτι, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να μαγειρεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο ελάττωμα της Παρθένου είναι το γεγονός ότι είναι επικριτική. Είναι το ζώδιο αυτό που δεν ικανοποιείται με τίποτα και με κανέναν. Θεωρεί πως οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι ικανοί να είναι φίλοι της και πως δεν καλύπτουν τα… στάνταρντ της. Βάζει πάντα τον πήχη ψηλά και είναι λογικό ελάχιστα άτομα να μπορούν να τον φτάσουν. Γενικότερα προτιμά να είναι μόνη της από το να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν την καλύπτουν.

 ΔΙΔΥΜΟΙ                                                                    

Ο Δίδυμος έχει το όνομα, αλλά δεν έχει την χάρη. Και τι εννοούμε με αυτό; Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο είναι κοινωνικό,ανοιχτόκαρδο, ανοιχτόμυαλο κτλ, παρ’ όλα αυτά έχει ελάχιστους «κολλητούς» φίλους. Και αυτό γιατί δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους. Νιώθει πιο άνετα όταν βρίσκεται σε έναν χώρο με πολλά άτομα, παρά με λίγα. Για εκείνον ισχύει η φράση: «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο». Κάνει παρέα με πάρα πολύ κόσμο, θα βγαίνει κάθε μέρα και με άλλο άτομο, ωστόσο κολλητούς φίλους θα έχει ελάχιστους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι πάρα πολύ ντροπαλός και μαζεμένος. Όταν αποφασίσει να βγει από το καβούκι του και να γίνει λίγο κοινωνικός, αρχίζει παράλληλα να γίνεται και λίγο… νευρωτικός. Θέλει να κάνει φίλους, ωστόσο, υποθέτει ότι οι άλλοι δεν θέλουν να κάνουν παρέα μαζί του. Αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης και το γεγονός ότι δεν πατάει γερά στα πόδια του, τον κάνουν να απορρίπτει ανθρώπους ή να μην αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά με αποτέλεσμα στο τέλος να μένει σχεδόν μόνος του.

ΖΥΓΟΣ

Παρόμοια περίπτωση με τον Δίδυμο, είναι ο Ζυγός. Μιλάμε για ένα ζώδιο κοινωνικό, ευγενικό, προσεγγίσιμο και πολλά άλλα θετικά στοιχεία, παράλληλα όμως μιλάμε και για ένα ζώδιο το οποίο χρησιμοποιεί όλα αυτά τα στοιχεία για να πετυχαίνει αυτό που θέλει, να γίνεται το δικό του, να περνά καλά και μετά να σου κλείνει την πόρτα. Δεν θα σε αφήσει εύκολα να το πλησιάσεις, δεν θα σου ανοιχτεί. Θα σου πει αυτά που θέλει, αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν θα μάθεις πράγματα για την προσωπική του ζωή. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι τους οποίους αποκαλεί πραγματικούς φίλους. Όλοι οι άλλοι είναι απλές κοινωνικές επαφές.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved