Τα 3 ζώδια που στο φλερτ μένουν… «μετεξεταστέα»

POP UP TEAM
/
10 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το φλερτ ή το έχεις ή δεν το έχεις. Πρέπει να σου βγαίνει αβίαστα και χωρίς πολύ σκέψη. Είναι θέμα ανθρώπου και κατά πόσο εκείνος είναι επικοινωνιακός, ομιλητικός και γενικότερα ανοιχτός στις προκλήσεις. Κάποια ζώδια είναι masters στο φλερτ (βλέπε Ζυγό, Δίδυμο και Λεόντα), κάποια είναι μέτρια, κάποια το σώζουν στο νήμα και κάποια απλώς… χάνουν τα αβγά και τα πασχάλια. Δεν το έχουν με τίποτα! Πάμε να δούμε τους… τελευταίους των τελευταίων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γίνεται… αρκετά έντονος στην προσέγγισή του. Το πάει γρήγορα το πράγμα και στο τέλος καταλήγει με την χυλόπιτα στο χέρι. Θέλει να ξέρει όσα πιο πολλά μπορεί για το άλλο άτομο σε όσο πιο μικρό χρονικό διάστημα γίνεται και αρχίζει τις ερωτήσεις. Αυτό φυσικά φρικάρει την απέναντι πλευρά που νιώθει ότι της παραβιάζει κάποια όρια. Όταν το ζώδιο αυτό φλερτάρει, συνήθως καταλήγει να το κοιτούν οι άλλοι με ένα περίεργο βλέμμα. Θα έχει ανταπόκριση, μόνο αν βρει κάποιον/α που να μοιράζονται την ίδια ένταση και περιέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά, ο Υδροχόος είναι αλλού για αλλού. Οπότε το φλερτ θα έχει νόημα, αν βρει ένα άτομο το οποίο θα κινείται και αυτό στο παράλληλο σύμπαν του. Έτσι ίσως και να συνεννοηθούν. Έχει περίεργες τεχνικές στο φλερτ που φέρνουν τον/την άλλο/η σε αμηχανία. Συνήθως δεν ξεκινά ο Υδροχόος το παιχνίδι, περιμένει να τον προσεγγίσουν κι αν κάνει βήμα, το πιο πιθανό είναι να εκνευρίσει το άτομο που έχει απέναντί του, αφού το προβοκάρει και το προκαλεί συνεχώς, σαν να διασκεδάζει φέρνοντάς το στα όριά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ο Αιγόκερως σιχαίνεται το φλερτ και δεν βρίσκει κανένα λόγο να το κάνει. Εάν νιώσει ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη, δεν θεωρεί ότι πρέπει να μπει σε ένα τριπάκι με παιχνίδια, νάζια και με υπονοούμενα κτλ. Είναι ευθύς τύπος και λίγο… καδρόνι. Ίσως και να δοκιμάσει κάποια στιγμή να προσεγγίσει, αλλά του βγαίνει δυσκολία, αμηχανία ή κρυάδα κι όταν δει ότι οδεύει προς ναυάγιο, θα τα παρατήσει και θα σηκωθεί να φύγει. Όταν οι άλλοι φλερτάρουν τον Αιγόκερω, συνήθως τους κοιτά με το βλέμμα που παγώνει και ηφαίστειο και… αποχωρούν όπως ήρθαν.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved