Πανέξυπνη αδέσποτη γάτα πήγε το άρρωστο μικρό της στα επείγοντα του νοσοκομείου – και της το έσωσαν

POP UP TEAM
/
9 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Λένε ότι το μητρικό ένστικτο είναι αλάνθαστο, κάτι που φυσικά ισχύει και για τα ζώα. Αλλά τι συμβαίνει με τα αδέσποτα που ζουν στο δρόμο, τι μπορούν να κάνουν αν ένα μικρό τους βρεθεί σε κίνδυνο;

Στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, μια πανέξυπνη γατούλα έκανε το σωστό

1 8 768x1024

Σε ανάρτηση που μοιράστηκε η συγγραφέας Merve Özcan στο Twitter φαίνεται μια μητέρα γάτα να μεταφέρει το άρρωστο γατάκι της στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου. Ήταν σαφές ότι υπήρχε πρόβλημα. Έγραψε η Merve:

«Σήμερα βρισκόμασταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου όταν μια γάτα μπήκε μέσα στην αίθουσα κρατώντας με το στόμα το μικρό της»

Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν το γατάκι και να καθησυχάσουν τη μαμά

 2 5 1024x768

Όσο οι γιατροί εξέταζαν το γατάκι, η μαμά του καθόταν δίπλα του και παρακολουθούσε τη διαδικασία. Στη συνέχεια το προσωπικό προσέφερε στη μαμά λίγο γάλα και φαγητό για να την ανταμείψει για το θάρρος της.

Ευτυχώς, το προσωπικό του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι η υγεία του μικρού δεν βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και το παραπέμψαν στον κτηνίατρο.

3 5 768x1024

Χάρη στη γρήγορη ανταπόκριση του προσωπικού η γατούλα και το μωρό της έλαβαν όλη τη βοήθεια που τους άξιζε.

 4 6 1024x768 1

Πολλοί χρήστες του Twitter θέλησαν να ευχαριστήσουν του γιατρούς για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση τους, ενώ άλλοι υπενθύμισαν ότι οι αδέσποτες γάτες χαίρουν ιδιαίτερης προστασίας στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη.

«Στην Τουρκία, οι αδέσποτες γάτες και οι σκύλοι είναι σαν κατοικίδια. Βλέπεις παντού φαγητό και νερό για αυτά στις γωνιές των δρόμων. Οι γάτες επιτρέπεται να κοιμούνται σε τζαμιά κ.λπ. Είναι ένα όμορφο μέρος για αδέσποτα ζώα», σχολίασε κάποιος.

«Όταν σπούδαζα στην Κωνσταντινούπολη, πήγαινα τις αδέσποτες γάτες στον κτηνίατρο και δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα. Αν μια γάτα χρειάζεται βοήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βοηθήσουν. Η ευθανασία δεν υπάρχει καν», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved