Αυτά τα 4 ζώδια παθαίνουν… μετάλλαξη όταν ερωτεύονται

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2020

Καμία σχέση το πριν με το μετά…

Κάποια ζώδια, μόλις ερωτευτούν “χάνουν την μπάλα”. Δεν έχουν καμία σχέση σαν με αυτό που ήταν πριν και πραγματικά οι γύρω τους δεν τους αναγνωρίζουν… Κανονική μετάλλαξη δηλαδή! Διάβασε παρακάτω και δες ποια είναι αυτά που, αν τα χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα, αλλάζουν τελείως χαρακτήρα!

ΚΡΙΟΣ
Όταν ο Κριός ερωτεύεται όσο απίστευτο κι αν ακούγεται φοράει ροζ γυαλιά και γίνεται από τα πιο ρομαντικά ζώδια του ζωδιακού. Θα βάλει στην άκρη τον εγωισμό του, θα δώσει μάχη, θα διεκδικήσει και δε θα υποχωρήσει, αν δεν καταφέρει στο τέλος να αποκτήσει το άτομο που του έκλεψε την καρδιά. Εντούτοις, όταν το καταφέρει, ντρέπεται και δεν το δείχνει γιατί φοβάται, μήπως φανεί ευάλωτος κι όχι τόσο σκληροπυρηνικός όσο θέλει να δείχνει. Υπάρχει επίσης η αγωνία μήπως χάσει την ελευθερία του αλλά ο ίδιος γίνεται αρκετά κτητικός.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι λίγο παλιομοδίτης στην έρωτα, ένα μείγμα συναισθηματισμού αλλά και σταθερότητας και παρότι δείχνει αρκετά συγκροτημένος, ο έρωτας τον… ξεκουτιαίνει. Αν κολλήσει με κάποιο άτομο δεν πρόκειται να πάει παρακάτω και με περίσσεια υπομονή και σθένος θα το πάει μέχρι τέλους, Γενικά, πάντως, περιμένει αποδείξεις γι’ αυτό και παίρνει πολύ χρόνο στον Ταύρο να δώσει την καρδιά του, όμως αν αντέξει η άλλη πλευρά την αναμονή θα ανταμειφθεί με πίστη και αφοσίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης όταν ερωτεύεται γίνεται αφόρητα πιεστικός, μέχρι να καταφέρει να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου του. Είναι εκείνος που θα τρέξει νύχτα να το βρει, θα διανύσει χιλιόμετρα μέσα σε μια ώρα μόνο και μόνο για να το δει μια στιγμή. Οι φήμες τον θέλουν άπιστο, στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως δεν είναι και γίνεται κτητικός (περίεργο αλλά αληθινό), αν και ο ίδιος θέλεις να έχει ελευθερία κινήσεων και χώρου, χωρίς να σημαίνει ότι θα κάνει κάτι πονηρό, απλά για να νιώθει ότι δεν περιορίζεται. Το κακό είναι ότι ακόμα κι αν ο Τοξότης έχει βρει την αγάπη του, πολλές φορές δείχνει αδιάφορος κι όταν κινδυνεύει να τη χάσει, τότε κινητοποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για τον Αιγόκερω ο έρωτας είναι μια μορφή απελευθέρωσης. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όταν πέσει στα δίχτυα του, χάνει το νου του και μαζί την φαινομενική ψυχρότητα και στωικότητα που τον χαρακτηρίζει. Βέβαια το να σπάσει κάποιο άτομο το εξωτερικό, σκληρό περίβλημά του και να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και έχει δημιουργήσει διάφορα «υποστρώματα» για την προστασία του. Όταν όμως ερωτευτεί και καταλάβει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα εκδηλώσει το συναισθηματικό του κόσμο σε όλο του το μεγαλείο και θα παραμείνει πιστός.

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved