Αυτά τα 4 ζώδια είναι ανίκανα να διαχειριστούν το θυμό τους

POP UP TEAM
/
28 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και αυτό έχει… άσχημες συνέπειες

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι η Ferrari του ζωδιακού. Όταν θυμώνει, πιάνει τα 0-100 σε 9’’. Του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θολώνει. Οι αντιδράσεις του είναι παρορμητικές, δεν σκέφτεται τίποτα εκείνη την στιγμή και μπορεί να ξεφύγει επικίνδυνα η κατάσταση. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό του και ακόμα και τα λόγια του θα είναι λόγια οργής (τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μετανιώσει μετά) κι αλίμονο σε όποιον ξεστομίσει τη λέξη “ηρέμησε”. Βέβαια όσο γρήγορα θυμώνει, άλλο τόσο καλμάρει. Όμως είναι πολύ αργά γιατί το κακό έχει ήδη γίνει, καθώς όταν «χύνεις την καρδάρα με το γάλα», δεν μαζεύεται μετά.

ΛΕΩΝ
Όπως και ο Κριός, έτσι και ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς. Το αίμα μέσα του… βράζει και είναι αρκετά συνηθισμένο να έχει ξεσπάσματα θυμού. Είναι απαραίτητο για εκείνον να τα «χώνει» πού και πού για να μπορεί να εκτονώνει την ενέργεια που έχει μέσα του και τον θυμό του. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα το κρατήσει ή που αν τον ρωτήσεις τι έχει, θα σου δώσει την κλασική απάντηση «Τίποτα». Είναι βιολογική του ανάγκη να… βρυχάται. Είναι πάντα ειλικρινής, αλλά κάποιες φορές ο θυμός του τον οδηγεί σε παιδιάστικες συμπεριφορές. Επίσης, περιμένει από εσένα να πας μετά να τον παρηγορήσεις και να ζητήσεις συγγνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει μια συμβουλή που πρέπει όλοι να ακούν! Ποτέ, μα ποτέ μην εκνευρίσεις έναν Σκορπιό. Μην τον πειράξεις και μην τα βάλεις μαζί του. Δεν θα σε μισήσει απλά, θα φροντίσει να σε εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Έχει μέσα του αρκετό θυμό, οργή και νεύρα και μπορεί να ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα. Συγκυβερνήτης του εκτός από τον Πλούτωνα είναι ο Άρης, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν εκνευριστεί, θολώνουν τα πάντα γύρω του και μετά πραγματικά είναι αυτό που λέμε «όποιον πάρει ο Χάρος». Ο Σκορπιός πρέπει να είναι πάντα φίλος σου και ποτέ εχθρός σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι το τρίτο ζώδιο της φωτιάς που βάλαμε σε αυτή την κατηγορία. «Φουντώνει» εύκολα η φωτιά που κρύβει μέσα του και δεν μπορεί ούτε εκείνος να την ελέγξει. Έτσι και εκνευριστεί, τα βέλη του θα στραφούν πάνω σου και αυτό δεν θα σου αρέσει. Γιατί σταματάει να είναι ο χαμογελαστός τύπος, ο πρόσχαρος που έχει όρεξη για πλάκες κτλ. Θα δεις ένα πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζεις και αντιδράσεις που θα σε εκπλήξουν με το πόσο άσχημες θα είναι. Επίσης θεωρεί ότι το ξέσπασμά του ήταν δίκαιο και θα δικαιολογήσει τον εαυτό του, οπότε δεν θα μετανιώσει για τίποτα από όσα έκανε.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved