Αυτά τα 3 ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

E ναι λοιπόν, υπάρχει μία μικρή ομάδα ανθρώπων που αντιτάσσεται στις «45 Αυγούστου» και περιμένει πώς και πώς το φθινόπωρο.

Δεν είναι ότι δεν εκτιμούν το καλοκαίρι, τις διακοπές, τα παγωτά και την αλμύρα. Είναι ότι προτιμούν το φθινόπωρο με τις δροσούλες, τα πρώτα ζακετάκια και την απουσία του καύσωνα. Όσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, και δη, στην Αθήνα. Είναι αυτά τα ζώδια που ποστάρουν από τώρα ζεστό καφέ και περιμένουν τη βροχή πλάι στο παράθυρο.

Καρκίνος
Καμία έκπληξη εδώ. Ο Καρκίνος περιμένει απλώς τη στιγμή που θα μπορέσει να χουχουλιάσει στον καναπέ με μία ελαφριά κουβερτούλα. Η μελαγχολία είναι στο αίμα του και ποια είναι η καλύτερη εποχή για να τη ζήσει στο πετσί του; Άσε που τώρα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Παρθένος
Καλό το καλοκαίρι και ωραίες οι βουτιές αλλά έχουμε και μία δουλειά να βγάλουμε. Εκτός του ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο γενέθλιος μήνας του Παρθένου, η σεζόν πρέπει να ξεκινήσει δυναμικά και να δώσει το 130% του εαυτού του. Μπαίνει δυναμικά στο φθινόπωρο και είναι η ευκαιρία να πετύχει όλα όσα έχει βάλει στόχο για αυτήν την εποχή. Τον χειμώνα θα κάνει άλλη λίστα.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς βλέπει το φθινόπωρο μέσα από τη ρομαντική σκοπιά του. Αν δεν βρήκε τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να βάλει τα πιο ρετρό ρούχα που έχει στην ντουλάπα και να βγει πρώτο ραντεβού σε ένα γραφικό καφέ. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που το χαίρονται.

 

Με πληροφορίες από ladylike

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved