Αυτά τα 3 ζώδια είναι ρομαντικά, αλλά δεν το δείχνουν

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2021

Θα σε εκπλήξουν με τις αγαπησιάρικες κινήσεις τους!

Είναι γνωστό ότι μερικά ζώδια είναι αθεράπευτα ρομαντικά, όπως για παράδειγμα ο Ζυγός ή ο Ταύρος. Κυβερνώνται και τα δύο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την αγάπη και τον ρομαντισμό, οπότε το να είναι συναισθηματικοί και να εκφράζουν την αγάπη τους με παραδοσιακά ρομαντικούς τρόπους, είναι κάτι που τους βγαίνει φυσικά. Αλλά, για όσους/ες αναζητούν το ρομαντισμό από έναν σύντροφο, υπάρχουν και κάποια άλλα ζώδια που θα πρέπει να έχουν υπόψη. Είναι τα ζώδια που έχουν έναν κρυμμένο ρομαντισμό και, ανεξάρτητα από το τι δείχνουν, στην πραγματικότητα έχουν ρομαντική ιδιοσυγκρασία που την κρατούν μυστική απ’ όλους. Μπορεί να μη σταθούν κάτω από το παραθύρι σου για να σου κάνουν ερωτική εξομολόγηση, αλλά ξέρουν πώς να σε κάνουν να λυγίσεις, με τρόπους μοναδικούς, μάλλον αδιόρατους, παρά κραυγαλέους.

Μιλάμε για τα ζώδια που είναι λίγο κάπως συντηρητικά και δεν εκδηλώνουν το ρομαντισμό τους διαρκώς, αλλά θα το κάνουν σε ανύποπτο χρόνο. Όταν αισθανθούν τον ρομαντισμό να τους αγγίζει και θέλουν να δείξουν στο ταίρι τους πόσο ενδιαφέρονται, ξέρουν πραγματικά πώς να κάνουν το άτομο που αγαπούν να νιώσει σαν το πιο λατρεμένο πρόσωπο στον κόσμο.

Αν, λοιπόν, νομίζεις ότι πάντα έψαχνες έναν τέτοιο σύντροφο, τότε μην πας μακριά. Αναζήτησε στο περιβάλλον σου ένα από τα ζώδια που αναφέρονται πιο κάτω και θα σε εκπλήξουν με το πόσο ρομαντικά μπορούν να γίνουν. Ίσως να μην είναι τόσο γνωστά για την ευαισθησία και τις συναισθηματικές εξάρσεις τους, αλλά εσύ μην ξεγελαστείς: ξέρουν πώς να δείξουν πόσο πολύ νοιάζονται και όταν αναδείξουν την τρυφερή πλευρά του εαυτού τους, μπορούν να σε κάνουν να… λιώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το ρομαντικό στυλ του Κριού είναι συγγενές με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα: εκρήξεις πάθους και απόλυτη αφοσίωση. Έτσι, ενώ δεν είναι πάντα καλός με πράγματα όπως το να θυμάται ημερομηνίες και επετείους, είναι ο τύπος που θα σε εκπλήξει π.χ. ένα σαββατοκύριακο, οργανώνοντας σε χρόνο μηδέν ένα ταξιδάκι για δυο. Έτσι, για κανένα λόγο και από το πουθενά! Ο Κριός ζει για την κάθε στιγμή, επιδιώκοντας να κάνει πράξη οτιδήποτε τον ενθουσιάζει. Και θα το κάνει. Ίσως να μην αφιερώσει πολύ χρόνο στο να σχεδιάσει σχολαστικά τη ρομαντική του έκπληξη. Όμως, από τη στιγμή που θα νιώσει την επιθυμία να ζήσει έντονα το ρομάντζο μαζί σου, θα τα δώσει όλα κάνοντας μια γλυκιά, αφοπλιστική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μπορεί να μην είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για ρομαντισμό. Ως γνωστόν, αυτό το γήινο ζώδιο είναι πρακτικό, αναλυτικό και λίγο κριτικό. Αλλά αυτό που υποτιμάμε περισσότερο είναι πόσο πολύ αγαπά να φροντίζει και να αναβαθμίζει τους ανθρώπους στη ζωή του. Έτσι, παρόλο που ο Παρθένος δεν είναι ο τύπος που θα σου στείλει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή θα σου γράψει ερωτικά ποιήματα, δείχνει τη ρομαντική του πλευρά κάθε μέρα στα μικρά πράγματα που κάνει, όπως το να προβλέπει τις ανάγκες σου, να σου χαρίζει γνήσια κομπλιμέντα, μέσα από την καρδιά του και να αναλαμβάνει ένα σωρό δουλειές για να είναι τέλειο το πάρτι των γενεθλίων σου. Είναι ο τύπος που αναζητά πάντα τρόπους να γιορτάσει μαζί σου και να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/ή και αγαπημένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν η προηγούμενη σχέση σου σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι σημαντικός/ή με το να μη θυμάται τα γενέθλια ή την επέτειό σας, μάλλον χρειάζεσαι έναν Αιγόκερω στη ζωή σου. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μην τα καταφέρνει με τις… γλυκανάλατες εκδηλώσεις αγάπης, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ μια σημαντική ημερομηνία ή να σου προσφέρει κάτι μοναδικό μια μέρα που είναι σημαντική για σένα. Ο Αιγόκερως είναι οργανωμένος, πειθαρχημένος, πιστός και… απόλυτα ρομαντικός. Μπορεί να μην αντιμετωπίζει την κάθε μέρα σαν μια ευκαιρία για «αγάπες και λουλούδια», αλλά όταν αποφασίζει να κάνει κάτι ρομαντικό, θα το κάνει όπως όλα τα πράγματα: με απόλυτη αφοσίωση και πολύ σχολαστικό σχεδιασμό!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved