Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή αν δεν είναι ερωτευμένα

Anh Henry Nguyen @Unsplash
POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Είναι τα πιο ρομαντικά και αναζητούν διαρκώς τον έρωτα…

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που περιμένουν κάποιες επετείους, όπως τις ονομαστικές εορτές, τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσουν τον ρομαντισμό τους. Είναι σα να ψάχνουν ένα κίνητρο για να απελευθερώσουν τις εσωτερικές ευαισθησίες τους και να ονειρευτούν τον έρωτα και την αιώνια αγάπη. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι όμως για τους οποίους ο έρωτας είναι μια διαρκής εσωτερική ανάγκη και αποτελεί πηγή ζωής και κίνητρο δημιουργικότητας. Οι άνθρωποι αυτοί μαραζώνουν αν δεν είναι ερωτευμένοι. Από το πρωί που ξυπνούν έως το βράδυ, έχουν πάντα στο μυαλό και την καρδιά τους το αντικείμενο του πόθου τους, τον άνθρωπο που τους ξεσηκώνει και τους δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν, να αγωνιστούν για να ανταπεξέλθουν στην ανιαρή πραγματικότητα και να φέρουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους. Ακόμα κι αν σε μια δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή τους, έχουν πάντα κάποιον στο μυαλό τους που αγαπούσαν στο παρελθόν ή που είναι ο άμεσος ερωτικός τους στόχος για το μέλλον. Με λίγα λόγια, «δεν μπορούν να αναπνεύσουν», αν ο έρωτας δεν λάβει τις απαραίτητες διαστάσεις μέσα τους.

Παρακάτω θα δούμε ποια ζώδια ανήκουν στην κατηγορία των αθεράπευτα ρομαντικών και διαρκώς ερωτευμένων. Αν τύχει να «μπλέξεις» μαζί τους, θα διαπιστώσεις ότι ο έρωτας και οι ιστορίες αγάπης είναι η κυριότερη έννοια τους επί 365 μέρες το χρόνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πεθαίνει» για γλυκές και αγαπησιάρικες καταστάσεις!
Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που δικαίως θεωρείται το ζώδιο που σχετίζεται με τη θαλπωρή, την τρυφερότητα και τις… αγκαλιές! Είναι τόσο διαισθητικός και δεκτικός στις ενέργειες των άλλων ανθρώπων, που προτιμά να μένει στο σπίτι του και να βυθίζεται μέσα στον κυκεώνα των συναισθημάτων του, παρά να κυκλοφορεί στον έξω κόσμο, που είναι πολύβουος, ακατανόητος και συχνά πολύ σκληρός για την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη που εξουσιάζει τα συναισθήματα και τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων. Κάθε τι που συμβαίνει γύρω του το αντιμετωπίζει με βαθύ συναίσθημα και βλέπει τη ρομαντική του πλευρά. Είναι ένα γνήσια θηλυκό ζώδιο και παραμένει «κολλημένο» με την αγάπη σε όλη του τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

«Λιγώνεται» με τον ρομαντισμό και τον έρωτα
Έχεις συναντήσει ποτέ Ζυγό που να μην είναι ρομαντικός; Ακόμα κι αν δεν το επιδιώκει, η ερωτική φύση του ακτινοβολεί με την παρουσία του, χωρίς καν να το προσπαθήσει. Η Αφροδίτη η θεά της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας είναι ο πλανήτης που κυβερνά αυτό το ζώδιο και η επιρροή της είναι εξαιρετικά εμφανής τόσο στη συμπεριφορά όσο και στην εμφάνιση αυτού του σούπερ γοητευτικού ζωδίου. Η ζωή του ολόκληρη εξαρτάται αποκλειστικά από τις σχέσεις του με τους άλλους και κυρίως από την ύπαρξη ενός ατόμου που αποτελεί το… σκοτεινό (ή και το φωτεινό) αντικείμενο του πόθου του! Κατά βάθος, κάθε Ζυγός είναι ερωτευμένος με την ιδέα της αιώνιας, αληθινής αγάπης και σίγουρα δεν χρειάζεται τις διάφορες επετείους για να εκφραστεί η ρομαντική του πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμεί μια βαθιά και συνταρακτική αγάπη!
Τα έντονα συναισθήματα και τα δυνατά πάθη είναι απολύτως ταυτισμένα με τη φύση κάθε Σκορπιού. Είναι σα να προσπαθεί διαρκώς να αγαπήσει παθιασμένα ένα άλλο άτομο το οποίο βέβαια θα ανταποκριθεί εξίσου και θα αφεθεί στον βαθύ και επικίνδυνο έρωτά του! Για τον Σκορπιό, ο έρωτας είναι ένα πολύ μεταμορφωτικό συναίσθημα που τον ανυψώνει από τη μίζερη μονοτονία της πραγματικότητας και τον οδηγεί σε μονοπάτια πολύ πιο συναρπαστικά. Είτε η αγάπη του διαρκέσει είτε εξαφανιστεί, ο Σκορπιός αναπόφευκτα θα μεταμορφωθεί με κάποιο τρόπο. Ο κυβερνήτης πλανήτης του είναι ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με το μυστήριο, το σεξ, τα απόλυτα συναισθήματα και τις βαθιές εσωτερικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μυαλό του είναι γεμάτο από ονειροπόλα, ρομαντικά οράματα!
Όταν μιλάμε για τους Ιχθύς, αναφερόμαστε στο πιο ονειροπόλο ζώδιο απ’ όλα. Έχεις συναντήσει ποτέ Ιχθύ που το μυαλό του να μην πετάει συνέχεια στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή διαρκώς ονειρεύεται έναν κόσμο πολύ πιο μαγικό από την πραγματικότητα που τον περιβάλλει και αναμφίβολα γεμάτο ρομαντισμό! Οι Ιχθύες κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας. Όμως, μήπως τελικά ο ρομαντισμός δεν είναι μόνο μια φαντασίωση την οποία οι κοινοί θνητοί αναζητούν διαρκώς και ζουν για αυτήν; Η ζωή μάς έχει διδάξει ότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις ότι το αδύνατο γίνεται δυνατό. Και ένας Ιχθύς το γνωρίζει πολύ καλά!

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved