Αυτά τα 3 ζώδια δε θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο

POP UP TEAM
/
26 Σεπτεμβρίου, 2020

Προτιμούν να είναι… followers, παρά influencers

Κάποια ζώδια είναι γεννημένα μπροστάρηδες, να δίνουν το σύνθημα και τα άλλα να ακολουθούν, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι και σωστά. Κάποια άλλα όμως αρκούνται στο δεύτερο ρόλο και μάλιστα δεν επιδιώκουν να γίνουν πρωταγωνιστές. Δε θα πάρουν πρωτοβουλίες, ούτε θα αντιδράσουν ή θα αντισταθούν. Απλά, θα αναζητήσουν εκείνον/η που μπορεί να ηγηθεί και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του. Ποια είναι αυτά;

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς δεν θέλει να αναλάβει για κανένα λόγο ούτε την ηγεσία, ούτε να πάρει πρωτοβουλίες. Θέλει να έχει ανθρώπους δίπλα του να κάνουν την «βρώμικη» δουλειά κι εκείνος να ακολουθεί και να βάζει το χεράκι του όπου χρειαστεί να βοηθήσει. Δεν είναι για πολλά… πολλά. Δώσε του οδηγίες και έχε τον νου σου να τις εκτελέσει και σωστά. Δεν είναι να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη. Κάπου στον δρόμο θα το χάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ούτε ο Καρκίνος είναι γεννημένος για αρχηγός. Δεν θα πάρει σκληρές αποφάσεις και δεν θα βάλει ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι πολύ καλός συνεργάτης, βοηθός κτλ. Αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Μπορεί να είναι άκρως αποδοτικός, καθώς είναι έξυπνος και ικανός, αλλά θα περιμένει να πάρει τις… άνωθεν εντολές.

ΖΥΓΟΣ
Για να είσαι αρχηγός θα πρέπει να μπορείς και να πάρεις σκληρές αποφάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αδικήσεις και μια πλευρά. Ο Ζυγός ούτε να αποφασίσει άμεσα μπορεί, ούτε να κακοκαρδίσει κόσμο, ούτε να επιβληθεί (λόγω ευγένειας και καλών τρόπων και τύψεων, αν δει ότι ο άλλος/η πληγωθεί). Θα μπορούσε να είναι ο διπλωμάτης αλλά όχι ο αρχηγός κράτους. Θα μπορούσε να είναι ο δικηγόρος αλλά όχι ο πρόεδρος ενός δικαστηρίου. Ο ρόλος του δεν μειώνεται, αλλά δεν γίνεται να είσαι αρχηγός και να τους ικανοποιείς όλους.

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved