Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια σε μια σχέση

POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2020

Η πίστη είναι μια ποιότητα που δεν την έχουν όλοι. Και σίγουρα όχι στον ίδιο βαθμό. Όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις, φαίνεται ότι τα άστρα παίζουν και σε αυτή κάποιον ρόλο.

Ιδού ποια είναι τα πιο πιστά ζώδια με βάση την αστρολογία, σημειώνοντας ότι παρόλο που δεν είναι καλή ιδέα να παίρνεις αποφάσεις με βάση αυτά που λέει η αστρολογία, δεν κάνει κακό να έχεις μια ιδέα σχετικά!

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό. Δεν θα παραιτηθεί από μια σχέση, ακόμη και όταν οι φίλοι και η οικογένεια του, του το προτείνει.

Καρκίνος

Όταν θέλεις έναν πιστό φίλο, ο Καρκίνος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι διαισθητικός και διορατικός, και επεξεργάζεται τα συναισθήματά του, οπότε όταν δεσμεύεται, το κάνει στο 100%. Είναι κατανοητό ότι δεν χειρίζεται καλά την προδοσία, οπότε αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του, προσπάθησε να ταιριάξεις στο επίπεδο πίστης του.

Λέων

Ο Λέων είναι πολύ γενναιόδωρος, στοργικός και δημιουργικός άνθρωπος. Είναι πιστός όταν του ταιριάζει, αλλά επειδή μπορεί να είναι πολύ εγωκεντρικός, δεν θα ακολουθούσε ποτέ κανέναν στα τυφλά. Είναι ηγέτης, όχι οπαδός

Παρθένος

Οι Παρθένοι παίρνουν σχεδόν τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους) πολύ σοβαρά. Συνήθως πατάνε στη γη και είναι πιστοί, εκτός και αν πιστεύουν ότι ο σύντροφος τους δεν τους δίνει το σωστό είδος προσοχής. Εάν συμβεί αυτό, θα εστιάσουν την κριτική τους στον σύντροφό τους και θα αρχίσουν να αναζητούν κάποιον νέο.

Ζυγός

Κατά κάποιον τρόπο, ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια, τουλάχιστον από αυτό που λένε οι φίλοι του. Θα σταθεί στο πλάι του φίλου του σε κάθε στιγμή. Μόλις αποκτήσεις ένα φίλο Ζυγό, θα τον έχεις για μια ζωή. Ωστόσο, ο Ζυγός έχει κάποιο πρόβλημα ελέγχου του παρορμητισμού του και ενδέχεται αυτό να έχει συνέπειες. Ο Ζυγός είναι γνωστό ότι απατά τους συντρόφους του, αλλά το γεγονός ότι μισεί τη σύγκρουση και την αντιπαράθεση, τον αποτρέπει από το να μπει σε περιπέτειες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά πιστός! Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα που απειλεί να κλονίσει την αποφασιστικότητά του, θα το επεξεργαστεί μέχρι να διορθωθούν όλα και αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν έντονη φαντασία και είναι βαθιά συναισθηματικοί. Μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εραστές και φίλοι ή μπορούν να έχουν ένα σωρό άτομα με τα οποία κοιμούνται μαζί. Οι Ιχθείς είναι πιστοί όταν δεν χάνουν τη δημιουργικότητά τους.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved