Αυτά τα 4 ζώδια καταλαβαίνεις αμέσως αν λένε ψέματα

POP UP TEAM
/
9 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Είναι πολύ κακοί ψεύτες για να σου κρυφτούν!

Το ψέμα είναι μια μορφή τέχνης. Το να μπορείς να βρεις το τέλειο ψέμα και να το αποδώσεις πειστικά δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, ειδικά όταν λες ψέματα σε κάποιον που γνωρίζει καλά τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου. Για μερικούς ανθρώπους το ψέμα είναι αδύνατο. Οι παλάμες τους αρχίζουν να ιδρώνουν, το άγχος κατακλύζει το μυαλό τους και ξέρουν ότι θα καταλήξουν να λένε την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν κάποια ζώδια που λειτουργούν ακριβώς έτσι. Πρόκειται για φρικτούς ψεύτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανήμπορα να κρύψουν την αλήθεια. Οπότε, αν έχεις πάρε-δώσε μαζί τους, καλύτερα να είσαι επίσης ειλικρινής, αφού η αλήθεια θα σε ελευθερώσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Τα 4 ζώδια που αναφέρονται παρακάτω, είτε απλά δεν ενδιαφέρονται αρκετά για τα ψέματα είτε απλώς δεν μπορούν παρά να αφήσουν την αλήθεια να λάμψει. Πάντως, το ψέμα δεν είναι κάτι που βρίσκεται στη φαρέτρα των μέσων που χρησιμοποιούν.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος για να μπορέσει να βρει ένα ψέμα!
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τείνει να σκέφτεται μάλλον με το ένστικτό του παρά με το μυαλό του και, όπως καταλαβαίνεις, αυτή η ιδιότητα τον δυσκολεύει πολύ να πει ψέματα. Το να κατασκευάσεις την αλήθεια απαιτεί χρόνο, προγραμματισμό και υπομονή, δηλαδή τοπία άγνωστα ως επί το πλείστον για έναν Κριό. Η φυσική του τάση είναι να λέει ακριβώς αυτό που εννοεί και αργότερα να ασχολείται με τις συνέπειες. Είτε προσπαθεί να κρατήσει ένα μυστικό είτε να κρύψει το πώς αισθάνεται, είναι πάντα εύκολο για κάποιον να τον καταλάβει. Πιθανώς επειδή κατά λάθος ο Κριός είπε την αλήθεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να δεις την αλήθεια γραμμένη στα μάτια του!
Όταν ένα Καρκίνος χρειαστεί να πει ψέματα, προτιμά να αποφεύγει το θέμα με κάθε κόστος. Αυτό έχει νόημα, αν σκεφτούμε ότι το ζώδιο κυβερνάται από το καβούρι, ένα πλάσμα που περπατάει πλαγίως. Ωστόσο, όταν τον προκαλέσουν οι συνθήκες, συνηθίζει να επικοινωνεί πολύ συναισθηματικά ώστε να μπορέσει να πει ψέματα. Πρόκειται για αυτό που λέμε «ανοιχτό βιβλίο» και είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις πως αισθάνεται. Αν τον πιέσεις πολύ για ένα ψέμα που είπε, είναι αναπόφευκτο να αποκαλύψει την αλήθεια, επειδή το να λέει ψέματα είναι έτσι κι αλλιώς κάτι που κάνει τον Καρκίνο να νιώθει τρομερά άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολική σκέψη προδίδει τα ψέματά του!

Απ’ όλα τα ζώδια, πιθανόν ο Παρθένος να είναι ο καλύτερος στο να κατασκευάσει ένα ψέμα. Το θέμα είναι ότι συνήθως δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να σου πει ψέματα. Αν έχεις κραγιόν στα δόντια σου ή ξεγελάς τον εαυτό σου για κάτι, ο Παρθένος θα είναι ο πρώτος που θα σου πει την αλήθεια. Στο μυαλό του, δεν βλέπει κανέναν λόγο να πει ψέματα, αφού πιστεύει ότι η αλήθεια θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο. Ωστόσο, όταν λέει ψέματα, έχει μια ισχυρή τάση να το παρακάνει. Θα προσθέσει πολλές λεπτομέρειες και «θα λειάνει τις γωνίες», σε σημείο που το τέλειο αφήγημά του να ακούγεται σαν ψέμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα «ξεφουρνίσει» την αλήθεια χωρίς επιφυλάξεις!

Έχεις υπόψη την εικόνα εκείνου του ατόμου που καλύπτει το στόμα του, αφού μόλις έχει ξεφουρνίσει μια αλήθεια που μάλλον δεν έπρεπε; Αν ναι, μάλλον πρόκειται για έναν Τοξότη! Είναι το άτομο που θα μπορούσες να αποκαλέσεις «αδυσώπητα ειλικρινές». Είτε «πετάξει» ένα αδιάκριτο αστείο που θα σε κάνει να νιώσεις εξαιρετικά άβολα, είτε ξεφουρνίζει τις αλήθειες την μια μετά την άλλη, ένα είναι σίγουρο: αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς δείχνει να έχει επιλέξει τον δρόμο της αλήθειας παρά του ψέματος. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι επάνω του για να σου πει ακριβώς τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι -απλώς μην περιμένεις από έναν Τοξότη να κρατήσει μυστικό για πολύ.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved