Αυτά είναι τα 5 ζώδια που παρατηρούν τα πάντα και δε μιλούν

POP UP TEAM
/
6 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μην σε ξεγελούν…

Το γεγονός ότι δεν μιλούν δεν σημαίνει ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε ή δεν είδαν τι συνέβη. Είναι άτομα που προτιμούν περισσότερο να παρατηρούν, παρά να επεμβαίνουν και να ανακατεύονται. Βλέπουν τα πάντα. Οι κεραίες τους είναι μόνιμα ανοιχτές και δεν τους ξεφεύγει το παραμικρό. Το ότι επιλέγουν την σιωπή είναι απλά… τακτική και όχι αδυναμία.

ΛΕΩΝ
Σίγουρα θα σου φανεί λίγο περίεργο να βλέπεις τον Λέοντα στην λίστα αυτή, καθώς είναι ένα ζώδιο που θέλει να φαίνεται και να τραβά πάνω του την προσοχή. Ωστόσο, είναι παράλληλα και ένα άτομο το οποίο τις περισσότερες φορές απλώς παρατηρεί τι συμβαίνει γύρω του και δεν ανακατεύεται. Θα γίνει έξαλλος ή θα βγάλει γλώσσα, μόνο αν θιχτεί ο ίδιος. Κατά τα άλλα, του αρέσει να κινείται αθόρυβα, να κάνει τα σχέδιά του και να κοιτάζει την δουλειά του. Όταν πετύχει αυτό που θέλει, τότε θα αρχίσει να το επιδεικνύει. Μέχρι τότε, κρατά κάτω τη μπάλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος είναι από τους καλύτερους παρατηρητές. Έχει όλα τα προσόντα για να μπορεί απλά να βλέπει και να μην μιλά. Έχει αναλυτική σκέψη και εύστροφο μυαλό. Καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της, αλλά και εκείνη προτιμά να κρατά τις πληροφορίες και τα στοιχεία για τον εαυτό της και να μην ανακατεύεται. Όμως οι κεραίες της είναι ανοιχτές και δεν της ξεφεύγει το παραμικρό. Θέλει να ξέρει τα πάντα για να μπορεί να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός γενικά είναι άτομο χαμηλών τόνων. Όχι επειδή δεν μπορεί να είναι αλλιώς, αλλά επειδή δεν θέλει. Σκοπός του είναι να τα έχει καλά με όλους. Είναι ο μεγαλύτερος διπλωμάτης που θα γνωρίσεις. Η ισορροπία γι’ αυτόν είναι το παν. Προτιμά να παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, βλέπει και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα δείχνει, αλλά κρατά ουδέτερη στάση και τηρεί την τακτική των ίσως αποστάσεων. Αν τον δεις να ανοίγει το στοματάκι του, τότε τα πράγματα σίγουρα θα έχουν φτάσει στο απροχώρητο ή πολύ απλά δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός έχει μάτια όχι μόνο στην πλάτη, αλλά και σε όλο του το σώμα αν το θες. Δεν του ξεφεύγει το παραμικρό. Έχει και το ένστικτο εκείνο που τον καθοδηγεί και είναι αλάνθαστο, οπότε είναι άψογος παρατηρητής και… καταγραφέας. Ο Σκορπιός δεν μιλάει επίτηδες. Δεν προδίδει ποτέ τις πληροφορίες του. Τις κρατά για εκείνον και μόνο και θα τις χρησιμοποιήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μη σε ξεγελά. Κάνει ότι δεν κοιτάζει, ενώ βλέπει τα πάντα. Κάνει ότι δεν ακούει, ενώ ουσιαστικά σου έχει βάλει κοριό. Είναι μανούλα στο παιχνίδι αυτό και ασυναγώνιστος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς το μόνο που κάνει είναι να ακούει και να μην μιλάει. Δεν θα τον δεις να εκφράζει άποψη ή να μιλάει ανοιχτά. Είναι από τους καλύτερους ακροατές. Συγκεντρώνει στοιχεία «σαν σφουγγάρι» και τα χρησιμοποιεί ανάλογα με τα συμφέροντά του. Είναι γενικά άτομο χαμηλών τόνων, λιγομίλητο και πράο και ξεγελά με την συμπεριφορά του αυτή πολύ κόσμο. Θέλει να περνάει απαρατήρητος, ωστόσο είναι μέσα σε όλα και ανακατεύεται παντού. Το ένστικτό του επίσης δεν τον ξεγελά ποτέ και είναι το μεγαλύτερο όπλο του.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved